Event & party rental specialist Vuokraa tai osta omaksi. Soita 010 440 5600

Beaver -myyntiautomaatit

Tarjoamme hyvin tuottavia myyntiautomaatteja erilaisille myyntipisteille. Sijoituspaikkoina toimivat erittäin hyvin mm. kauppakeskukset, liikenneasemat, kylpylät ja hotellit, kauppakeskittymät ja alueiden suurimmat päivittäistavarakaupat. Meillä on yli 30 vuoden kokemus automaattialalta ja tiedämme, että kolikolla toimivat myyntiautomaatit toimivat ja tarjoavat hyvää tuottoa sijoituspaikoille.

Beaver on maailman tunnetuin myyntiautomaatti

Beaver-myyntiautomaatit saavat hukkaneliöt tuottamaan, sillä Beaver on väsymätön myyjä. Automaatit tekevät aktiivista myyntiä kellon ympäri.

Myyntiautomaatin tilantarve on pieni, mutta tarjoaa kuitenkin hyvän tuoton. Tuotto on 25 % myynnistä ja parhaimmissa paikoissa jopa useita tuhansia euroja vuodessa (alv 0 %). Beaver myyntiautomaatit ovat sähkö- ja huoltovapaita, joten automaatit eivät vaadi toimenpiteitä eikä tuota minkäälaisia kuluja sijoituspaikalle.

Beaver -myyntiautomaatit nostavat lasten ja lapsiperheiden asiakaskokemusta ja viihtyvyyttä kohteessasi. Beaver -automaateilla tehtävät ostokset ovat usein lasten elämän ensimmäisiä omia ostoksia.

Kaikki myyntituotteemme ovat laadukkaita eurooppalaisia varta vasten myyntiautomaatteihin kehitettyjä. Kaikki tuotteet ovat CE -hyväksyttyjä. Kehitämme tuotevalikoimaamme koko ajan alan suosituimmilla ja uusimmilla tuotteilla. Meillä on vankka kokemus ja tieto-taito siitä, millaiset tuotteet toimivat parhaiten erilaisissa sijoituspaikoissa.

Teemme myyntituotteiden täydennykset, rahastukset sekä provisiomaksut kausittain automaattisesti.

Lataa tästä Beaver -esite (pdf)

Haluaisitko sinäkin Beaver -myyntiautomaatin kohteeseesi?

Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme tai täytä alla oleva yhteydenottolomake ja lähetä se, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.