Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Beaver -myyntiautomaatti

Tarjoamme hyvin tuottavia myyntiautomaatteja erilaisiin kohteisiin. Sijoituspaikkoina toimivat hyvin mm. kauppakeskukset, liikenneasemat, kylpylät ja hotellit, kauppakeskittymät ja keskeisimmät päivittäistavarakaupat. Meillä on yli 30 vuoden kokemus automaattialalta ja tiedämme, että kolikolla toimivat myyntiautomaatit toimivat ja tarjoavat hyvää tuottoa sijoituspaikoille.

Beaver on maailman tunnetuin myyntiautomaatti

Myyntiautomaatti, kolikkoautomaatti, kapseliautomaatti, leluautomaatti, makeisautomaatti, purkka-automaatti. Suositulla Beaverillä on monta nimeä ja pitkä historia. Beaver -myyntiautomaatteja on tehty jo yli 50 vuotta ja tehdään edelleen. Automaatit ovat mekaanisia ja äärettömän luotettavia ja toimintavarmoja.

Beaver -myyntiautomaatti jaksaa myydä

Beaver-myyntiautomaatit tuovat lisätuloja vaivattomasti, sillä Beaver on väsymätön myyjä. Automaatit tekevät aktiivista myyntiä vaikka kellon ympäri. Beaver tarjoaa hyvän tuoton ja ovat sijoituspaikoille täysin riskittömiä.

Myyntiautomaatin tilantarve on pieni, mutta tarjoaa kuitenkin hyvän tuoton. Tuotto on 25 % myynnistä ja parhaimmissa paikoissa jopa useita tuhansia euroja vuodessa. Beaver myyntiautomaatit ovat sähkö- ja huoltovapaita, joten automaatit eivät vaadi toimenpiteitä eikä tuota minkäänlaisia kuluja sijoituspaikalle.

Beaver -myyntiautomaatit nostavat lasten ja lapsiperheiden asiakaskokemusta ja viihtyvyyttä kohteessasi. Beaver -automaateilla tehtävät ostokset ovat usein myös lasten elämän ensimmäisiä omia ostoksia.

Kaikki myyntituotteemme ovat laadukkaita eurooppalaisia varta vasten myyntiautomaatteihin kehitettyjä. Kaikki tuotteet ovat CE -hyväksyttyjä. Kehitämme tuotevalikoimaamme koko ajan alan suosituimmilla ja uusimmilla tuotteilla. Meillä on vankka kokemus ja tieto-taito siitä, millaiset tuotteet toimivat parhaiten erilaisissa sijoituspaikoissa.

Teemme myyntituotteiden täydennykset, rahastukset sekä provisiomaksut kausittain automaattisesti.

Beaver -myyntiautomaatteja on saatavilla kahta erilaista mallia.

Beaver leluautomaatit / myyntiautomaatit ova maailman tunnetuimpia myyntiautomaatteja

Beaver myyntiteline

Väri: punainen

Myyntipään koko
27,5 x 27,5 cm (l x s)
alarivin korkeus 50 cm
ylärivin korkeus 65/75/101 cm

Myyntitelineen koko (l x s)
4 -myyntipäätä 55 x 55 cm
6 -myyntipäätä 83 x 55 cm (kuvassa)
8 – myyntipäätä 112 x 55 cm
10 -myyntipäätä 141 x 55 cm
Korkeus 161 – 196 cm

Beaver Double Decker

Värit: punainen, sininen, vaalean sininen, vihreä, musta, keltainen

Myyntipään koko
27,5 x 27,5 cm (l x s)

Double Decker koot (l x s)
4 -myyntipäätä 58 x 30 cm
6 -myyntipäätä 85 x 30 cm (kuvassa)
8 – myyntipäätä 113 x 30 cm
10 -myyntipäätä 141 x 30 cm
Korkeus 169, 188 tai 214 cm

Double Deckeriä saatavilla myös keskilattialle kolmio-/tähtimallisena.

Lataa tästä Beaver -esite (pdf)

Haluaisitko sinäkin Beaver -myyntiautomaatin kohteeseesi?

Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme tai täytä alla oleva yhteydenottolomake ja lähetä se, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.