Coinline Oy on viihdelaitteiden myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Laajaan valikoimaamme kuuluvat pomppulinnat, kolikkopelit, lasten sisä- ja ulkoleikkipaikat, popcorn- ja hattarakoneet, kasinolaitteet, sumopuvut ja paljon, paljon muuta.

Yrityksessämme on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus viihdealalta. Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys, turvallisuus sekä siistit ja asianmukaiset laitteet. Aluksi Coinline Oy oli rahalla toimivien automaattien valmistaja, mutta jo 1980-luvun lopulta lähtien tuotevalikoimamme on kasvanut kattamaan myös huvipuistolaitteet sekä lasten sisäleikkipaikat. Tunnetuin oma tuotteemme on Speden Speleistä tuttu nopeustesti.

Coinline Oy on ollut kansainvälisen IAAPA:n (International Association of Amusement Parks and Attractions) jäsen vuodesta 1991 lähtien. IAAPA on huvipuistoalan kattojärjestö, joka ajaa sekä huvipuistojen, että laitetoimittajien etuja, järjestää alan messuja sekä julkaisee lehtiä ja kirjoja. Olemme vuosittain mukana alan suurimmilla messuilla Yhdysvalloissa edustamiemme eurooppalaisten yritysten osastoilla ja samalla pysymme ajan tasalla viihdealan kehityssuunnista. Coinline Oy osallistuu vuosittain myös IAAPA:n järjestämille eurooppalaisille messuille, joko omalla osastolla tai yhteistyössä muiden yritysten kanssa. Omia tuotteitamme ovat Suomessa erittäin tunnetun nopeustestin lisäksi erilaiset tivolipelit sekä mm. Haunted Hunting-ampumaseikkailupeli. Näistä tuotteista lisää tämän linkin takaa:

www.coinlinegames.com

Coinlinen toiminta jakautuu kolmeen pääalueeseen:

  1. Viihdelaitteiden ja viihdekokonaisuuksien vuokraus
  2. Viihdelaitteiden valmistus ja myynti
  3. Viihdelaitekokonaisuuksien tuotonjakoratkaisut

Coinline Oy:n tavoitteena on kehittyä kaikilla kolmella päätoimialallaan Pohjoismaissa ja Baltian maissa merkittäväksi alan toimijaksi. Kehitämme omaa laitekantaamme ja alan osaamista sekä haemme sopivia yhteistyökumppaneita niin, että pystymme toimittamaan kokonaisprojekteja suunnittelusta toteutukseen ja erillisten viihdeprojektien pitkäaikaiseen hoitoon asti. Voimme toteuttaa pienen sisäleikkipaikan asiakkaamme toivomusten mukaisesti tai huomattavasti isommankin kokonaisuuden. Tästä esimerkkinä toteuttamamme 9000 neliömetrin kokoinen, Suomen suurin sisähuvipuisto:

http://pomppulinnataivas.messukeskus.com/

Coinline Oy jakautui vuonna 2016 kahdeksi erilliseksi yritykseksi: Coinline Oy ja Coinline Vuokralaitteet Oy. Nimensä mukaisesti Coinline Vuokralaitteet keskittyy viihdelaitteiden ja viihdekokonaisuuksien vuokraukseen ja Coinline Oy viihdelaitteiden myyntiin ja tuotonjakoratkaisuihin. Vuoden 2017 maaliskuusta alkaen Coinline Vuokralaitteet toimii uusissa toimitiloissa Espoon Juvanmalmilla ja Coinline Oy jatkaa myyntitoimintaa vanhassa osoitteessa Espoon Koskelossa. Molemmat yritykset toimivat kuitenkin edelleen tiiviissä yhteistyössä keskenään.

Meillä on Suomen suurin viihdealan vuokralaitevalikoima: esimerkiksi yli sata pomppulinnaa ja lähes 1000 yksittäistä tuotetta.
Suomalaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme täyttämään lähes jokaisen viihdealaan liittyvän vuokraustarpeen. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. hotellit, laivayhtiöt, ravintolat, kauppakeskukset, ohjelmatoimistot, nuorisotalot, leikkipuistot sekä yritykset ja yksityiset henkilöt.

Etsimme jatkuvasti uusia, mielenkiintoisia tuotteita, jotta asiakkaillamme olisi käytössä parhaat mahdolliset tuotteet. Edustamme ainoastaan eurooppalaisia, hyväksi havaitsemiamme yrityksiä ja valitsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat ratkaisut. Olemme vuosien saatossa luoneet kontakteja alan toimijoihin ympäri maailmaa ja edustamme mm. Euroopan suurinta pomppulinnavalmistajaa. Myyntivalikoimiimme tulee säännöllisesti myös käytettyjä viihdelaitteita, joihin kannattaa tutustua nettisivuillamme.