Meille on tullut viime aikoina huikea määrä uutuuksia sekä vuokrattavien että myytävien tuotteiden joukkoon. Tutustu uudistuneisiin nettisivuihimme ja samalla Suomen laajimpaan viihdelaitteiden valikoimaan!

Päivitämme uusia tuotteita säännöllisesti, joten tykkääthän myös facebook-sivuistamme, niin pidämme sinut ajan tasalla!

Suomen Suurin sisähuvipuisto

Coinline toteuttaa jälleen Helsingin Messukeskuksen ja Megaeläimen kanssa Suomen Suurimman Sisähuvipuiston Pasilaan! Tapahtuma on avoinna tapaninpäivästä loppiaiseen:

http://pomppulinnataivas.messukeskushelsinki.fi/ Kokeiltavissa on Suomen laajin valikoima pomppulinnoja sekä huima määrä muita hauskoja pelejä ja aktiviteetteja. Tervetuloa koko perheen voimin! :)

nopeustesti

Valmistamamme Speden speleistä tuttu nopeustesti valittiin sadan merkittävän suomalaisen pelin joukkoon tammikuussa 2017 Tampereella avattuun Suomen pelimuseoon ja on siellä kokeiltavissa useiden muiden mielenkiintoisten pelien ohella:

http://www.aamulehti.fi/kulttuuri/muistatko-viela-nama-suomalaiset-klassikkopelit-nama-100-paasevat-tampereen-tulevaan-pelimuseoon-24144926/

Käykäähän tutustumassa pelimuseon tarjontaan! Nopeustestiä ja suurinta osaa muistakin peleistä pääsee vapaasti kokeilemaan pääsymaksun hinnalla :)

Pelimuseo

Ylös