Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Törmäilyautot ja rata


Kysy tarjousta!

  • ”törmäilydonitsit”
  • 5 ajoneuvoa
  • n. 12x12m rata

Koko (L × S × K) 12 × 12 m
Koko m²144.0
Sähkön tarveToimii ladattavilla akuilla.

Myydään huvipuistokäyttöön tarkoitetut törmäilyautot (5kpl) ja rata. Autot ovat erittäin laadukkaita, Yhdysvalloissa valmistettuja donitsimallisia akkuautoja, joita ympäröi törmäyksiä vaimentava puhallettava reunus. Valmistaja on Tennesseeläinen Amusement Products LLC ja autojen malli on Spin Zone Bumper Car.

Törmäilyautoja ohjaillaan kahdella joystickin kaltaisella vivulla, joilla ajoneuvoja pystyy eri suuntiin liikkumisen lisäksi pyörittämään myös paikallaan. Kaikissa autoissa on oikeassa ja vasemmassa kyljessä maalitaulu-sektorit joihin törmäämällä kaverin auton saa pyörimään ympäri – Tämä ominaisuus tekee Spin Zone -autoista huomattavasti tavanomaisia törmäilyautoja hauskemmat ajaa! Spin Zone -törmäilyautot ovat voittaneet kansainvälisillä huvipuistomessuilla parhaan uutuustuotteen palkinnon.

Spin Zone -törmäilyauton kuljettajan minimipituus on 95cm ja maksimipaino 155kg. Näitä autoja suositellaan 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille kuljettajille. Autot sopivat siis mainiosti myös aikuisille. Ajoneuvojen maksiminopeus on n. 6,5km/h. Kaikissa törmäilyautoissa on turvavyöt. Mukana tulee 4 laturia sekä puhallin, jolla ajoneuvojen kumireunukset täytetään. Autoja pystyy käyttämään jopa 15 tuntia latausten välillä.

Mukana tulee ratavallit kiinnityspultteineen. Ratavalliosat ovat vinyylipalkin kaltaista taipuisaa ja joustavaa materiaalia. Ratavalliosista pystyy rakentamaan n. 11,5m x 11,5m kokoisen radan, mutta toki muunkinlaiset ratavaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisäksi mukana tulee ympyrän muotoinen ratareunusosa jolla on mahdollista ympäröidä esimerkiksi tilassa oleva tolppa/pilari tai tehdä rata-alueen keskelle alue, jonka ympäri kierretään.  Törmäilyautoradalle kannattaa varata n. 12m x 12m kokoinen tila, jotta alueen laidoille jää tilaa myös latureille. Törmäilyautoradan pinnan on oltava kova & tasainen. Esimerkiksi betonilattia, asfaltti, puulattia tai jopa luistinrata soveltuvat ajoalustaksi.

Pakettiin sisältyy:

  • 5 laadukasta törmäilyautoa
  • 4 laturia ja kolme kahden laturin telinettä
  • suojapleksit (3kpl) latureille
  • ohjausyksikkö
  • ratavalliosia n. 11,5m x 11,5m kokoiseen rata-aitaukseen
  • erillinen, halkaisijaltaan n. 185cm-195cm kokoinen ratareunus ajoalueen keskellä olevan pilarin tms. esteen ympäröintiin
  • pultit ratavallipalojen kiinnittämiseen toisiinsa.

Tuotteet sijaitsevat varastollamme Espoossa. Tarvittaessa koko paketti on tilattavissa myös avaimet käteen periaatteella, jolloin me hoidamme kuljetukset ja asennuksen kohteeseesi.

Allaolevalla videolla näkyy myynnissä olevat autot yhtä lukuunottamatta, sekä pakettiin sisältyvät siniset reunavallit ajoalueen rajaamista varten.

Katso myös valmistajan oma video, josta saa parhaan käsityksen minkälaisista tuotteista on kyse:

Pyydä tarjous