Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Myyntiautomaatti


Kysy tarjousta!

 • 2€:n rahalukot
 • 4 myyntipäätä
 • täynnä myyntitavaraa

Koko (L × S × K) 0.7 × 0.45 × 1.33 m
Koko m²0.3
Sähkön tarveEi tarvitse sähköä

Myyntiautomaatti-kokonaisuus, jossa on neljä myyntipäätä. Kaikissa myyntipäissä on kahden euron rahalukot. Automaatit myydään kuvien mukaisesti myyntikapselien kanssa. Myyntiautomaatit ovat Discapan valmistamia, espanjalaisia koneita ja myyntikapseleissa on ainoastaan CE-hyväksyttyä tavaraa. Mukana tulee avain automaattien täyttöä ja kassausta varten.

Näitä kapseliautomaatteja on saatavilla kaksi erilaisella sisällöllä varustettua neljän myyntipään kokonaisuutta. Ilmoitathan tarjouspyynnön yhteydessä kummasta myyntiautomaattikokonaisuudesta olet kiinnostunut.

Ensimmäisessä automaattikokonaisuudessa on sisällä näitä tuotteita:

 1. säädettävä eläinsormus
 2. neon-rannekoru
 3. pehmeä piikki-rannekoru
 4. lelu-valomiekka

Toisessa automaattikokonaisuudessa on sisällä näitä tuotteita:

 1. säädettävä eläinsormus
 2. festari-rannekoru
 3. pehmeä piikki-rannekoru
 4. pehmolelu-jääkaappimagneetti

Yksittäiseen myyntipäähän mahtuu jopa noin 200 myyntikapselia. Osa myyntipäistä on täynnä, ja kaikissa myyntipäissä on vähintään yli puolet kapseleista jäljellä. Näin ollen tienaat noin 1000-1500€ kun myyt kaikki myyntipäät tyhjäksi. Voit tilata lisää kapseleita ulkomailta tai esimerkiksi meidän kauttamme.

Myyntiautomaatti on täydellinen tuote esimerkiksi kioskiin, kahvioon tai vaikka lasten sisäleikkipaikan yhteyteen sijoitettavaksi.

Riskitön tuotto: Tämä tuote maksaa itsensä takaisin ja reilusti ylikin kun olet myynyt automaatissa valmiiksi sisällä olevat tuotteet. 

Pyydä tarjous