Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Urheilusimulaattori


Kysy tarjousta!

  • useita eri lajeja
  • pelivälineet mukana

Koko (L × S × K) 4 × 8 × 3 m
Koko m²32.0

Urheilusimulaattori on Visual Sport Systemsin valmistama vähän käytetty huippuluokan kokonaisuus. Tässä monilajisimulaattorissa on pelattavissa useita eri lajeja; mm. golf, jääkiekko, baseball ja jalkapallo. Pelien joukosta löytyy lisäksi esimerkiksi hauska tivolityylinen pallonheittopeli.

Pakettiin sisältyy kaikki tarvittava: valkokangas, sensorit, softa, videotykki ja tarvittavat pelivälineet (Wilsonin golfbägi mailoineen, laadukkaita jääkiekkomailoja, pelipalloja yms.).

Tilatarve on noin (L x S x K) 4 x 8 x 3 m, johon simulaattori voidaan asentaa.

Alla on tuotteen tarkempi esittely:

Monilajisimulaattori tuo aidon urheilukokemuksen liiketoimintapaikallesi. Tämä on yksi harvoja simulaattoreita joka yhdistää erilaisia urheilulajeja, kuten golfin, jalkapallon, jääkiekon, pesäpallon ja koripallon. Käyttäjä voi valita mieleisensä haasteen lukuisista lajeista, kentistä ja areenoista. Simulaattorilla voi mm. laukoa rangaistuspotkuja maailmantähtien tyyliin, lyödä draiverilla St. Andrewsin viheriöllä, estää zombie-lauman hyökkäyksen, testata jääkiekkokutien tarkkuutta, heittää palloja baseballissa ja amerikkalaisessa jalkapallossa, tiputtaa palloilla sirkuspelle veteen sekä paljon muuta.

Simulaattori tuo monipuolisesti asiakasvirtoja vetoamalla kaikenikäisiin miehiin ja naisiin, poikiin ja tyttöihin vuoden ympäri. Tuote sopii mainiosti esimerkiksi urheiluhenkisiin baareihin, hotelleihin, keilahalleihin, kylpylöihin, koko perheen elämyskeskuksiin sekä erilaisiin promootio-tapahtumiin. Simulaattorissa on HD-grafiikka ja laadukas V-Track -kameralukija. Simulaattori on niin laadukas että sitä käyttävät jopa ammattiurheilijat. Järjestelmä on helppo asentaa ja helppo käyttää. Käyttöjärjestelmään on mahdollista syöttää myös omia logoja ja viestejä.

Monilajisimulaattori on täydellinen valinta niin ammattigolfareille, kuin myös lasten synttäreille, polttareihin, ja firman juhliin. Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

Katso myös oheinen video laitteen toiminnasta:

Pyydä tarjous


Katso myös nämä