Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Sega Rally 3 -rallipeli


Kysy tarjousta!

  • legendaarinen rallipeli
  • tuttu pelihalleista

Paino 525 kg
Koko (L × S × K) 2.01 × 1.49 × 1.94 m
Koko m²3.0
Sähkön tarve230V / 5A
Suositeltava kuljetusmuotoKuorma-auto

Sega Rally on kaikkien aikojen suosituin videopeliautomaatti Suomessa ja erittäin suosittu ympäri maailmaa. Tässä pelisarjan kolmannessa versiossa on todella hieno ajotuntuma, 32″ LCD-näytöt sekä oikeantuntuiset radat, jotka takaavat mainion pelikokemuksen. Voit ajaa aikaa tai kilpailla kaveria vastaan.

Pelimuotoja on kolme: World Championship, Quick Race ja Classic. World Championship -pelimuoto on yksinpeli, jossa ajetaan kolmella eri radalla (Tropical, Canyon & Alpine). Pelaajan lähtöruutu määräytyy aina edeltävän radan ajotuloksen perusteella. Jos pelaaja voittaa viimeisen radan, avautuu myös Lakeside-niminen bonusrata. Quick Race -pelimuodossa 6 pelaajaa (tekoäly tai ihminen) ajavat kolme kierrosta yhdellä World Championship -pelimuodosta tutulla radalla. Valitse autoksi Mitsubishi, Citroën, Peugeot, Subaru, Suzuki tai Ford, ja muista käyttää kässäriä mutkissa! Quick Race -pelimuodossa on myös mahdollista saada avattua kaksi ylimääräistä ajoneuvoa. Classic Race -pelimuoto on grafiikoiltaan päivitetty versio legendaarisesta Sega Rally 1 -pelin Desert ’95 -radasta. Tässä pelimuodossa autoksi voi valita ensimmäisestä Sega Rallysta tutut Toyota Celican tai Lancia Delta Integralen. Yhden ajon kesto on n. 3-5 minuuttia ajotaidoista riippuen. Laite ylläpitää parhaita aikoja.

Sega Rally -pelisarjan videopeliautomaatit ovat saavuttaneet lähes kulttimaineen Suomessa ja ne ovat erittäin suosittuja myös keräilijöiden keskuudessa. Tämä kahden pelattava kokonaisuus toimii ilmaispelillä, mutta on säädettävissä toimimaan myös kolikolla. Laite menee kuljetuksen ajaksi kahteen osaan ja liikkuu pyörillä. Laitteen yläosassa olevat koristetaulut on mahdollista irrottaa, jolloin peli mahtuu todella matalaankin tilaan. Sega Rally 3 -pelikabinetteja on myös mahdollista linkittää toisiin Sega Rally 3 -pelikabinetteihin niin, että jopa kuusi pelaajaa voi pelata samaa rataa yhtä aikaa.

Pyydä tarjous


Katso myös nämä