Tapahtumatuottajille

Sisältöratkaisut erilaisiin tapahtumiin

Saat kauttamme moninaiset aktiviteetit ja tapahtumasisällöt omiin tai asikkaittesi tapahtumiin. Olet toteuttamassa koko perheen tapahtumaa tai vaikkapa aikuisten iltatapahtumaa asiakkaille, henkilöstölle tai muulle sidosryhmälle löydät kaikki sisältöratkaisut meiltä.

Suomen laajin viihdelaitevalikoima

Meillä on Suomen laajin ja monipuolisin viihdelaitevalikoima. Tuotevalikoimassamme on lähes 1000 tuotetta ja mm. yli 150 pomppulinnaa.

Löydät kaikki vuokratuotteemme täältä. Olet tervetullut tutustumaan tuoteisiimme myös esittelytilaamme Espoon Koskeloon.

Huippusuosittuja kokonaisuuksia ovat mm.

Casinotapahtumat 5 – 1000 henkilölle sisältäen sovitut pelipöydät, kolikkopelit ja pelinhoitajat.

Actionpaketit, joissa valitaan halutut ja mieluisat lajit. Valikoimassa löytyy paljon valinnanvaraa. Vaihtoehtoina mm. sumopaini, rodeohärkä, Benji-juoksurata, kikkatikkaat tai gladiaattoritasapainopeli.

Pelipaketit, joiden sisältönä voi olla ilmakiekko, pöytäjääkiekko, pöytäjalkapallo, koripallopeli, istumalätkä, ammuntapelit, flipperit ja kuplajalkapallo.

Perhetapahtumapaketit, joissa aktiviteetteina lapsille pomppulinnoja, seikkailuratoja ja lasten sumopainia sekä erilaisa pelejä. Makoisat perhetapahtumat kruunaa tuoreet popcornit ja hattarat suoraan tarjoilukärryistä.

Lähes kaikki tuotteet voidaan brändätä yrityksesi tai asiakkaasi näköisiksi.

Lataa tästä tapahtumatuottajaesite (pdf)

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoja tuotteista ja paketeista soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme.
Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen. Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista.