Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Avaruuspallo

900
ei sis. ALV

  • huippu-uutuus!
  • 2-paikkainen
  • huima laite

Paino 650 kg
Koko (L × S × K) 1.85 × 2.75 × 2.30 m
Koko m²5.1
Mitat pakattuna2.07m x 3.65m x 2.45m
Sähkön tarve230V / 10A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Avaruuspallo on helposti liikutettava huima kaksipaikkainen huvipuistolaite, jossa testaat g-voimien sietokykyäsi kuin astronautit konsanaan. Avaruuspallo pyörii kahden akselin ympäri, joten tässä laitteessa saat pään pyörälle takuuvarmasti!

Avaruuspallo on loistava laite esimerkiksi festareille, kauppakeskustapahtumiin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin joissa halutaan todellista toimintaa. Arvioitu kapasiteetti on 24 henkilöä tunnissa. Käyttäjien minimipituus on 122 cm ja maksimipituus 187 cm. Yksittäisen käyttäjän maksimipaino on 100 kg. Avaruuspallo kulkee pyörillä eli sen voi kuljettaa ja asentaa tiloihin, joihin voi ajaa autolla tai liikuttaa laitetta työntämällä.

Ohessa on ilmoitettu Avaruuspallon mitat asennettuna ja kuljetuskunnossa. Laitteen ympärille tulee lisäksi turva-aidat, jolloin vaadittava pinta-ala tapahtumapaikalla on n. 4m x 4m.

Avaruuspallo vaatii Coinlinen laitevalvojan. Hinta sisältää laitevalvojan neljäksi tunniksi. Toimitus ja asennus tapahtumapaikalle laskutetaan erikseen.


Katso myös nämä