Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Reaktiotesti

105
ei sis. ALV

  • testaa reaktiosi
  • liikenteessä/maalivahtina
  • helppo kuljettaa

Paino 20 kg
Koko (L × S × K) 0.4 × 0.3 × 1.16 m
Koko m²0.1
Sähkön tarve230V/<1A.
Suositeltava kuljetusmuotoHenkilöauto

Vuokraa reaktiotesti tapahtumaasi ja testaa reaktiokykysi! 2 erilaista mallia: Maalivahti-reaktiotesti ja Liikenne-reaktiotesti. Ilmoitathan tarjouspyynnön yhteydessä kummasta mallista olet kiinnostunut.

Maalivahti-reaktiotesti

Testaa pärjäisikö sinun reaktioillasi Huuhkajien maalilla! Pelin ideana on torjua kolmesta eri suunnasta laukovien pelaajien potkaisemat pallot, joita kutakin kuvastaa led-valonauha. Potkut tulevat sattumanvaraisesti kustakin eri suunnasta, vaihtelevilla nopeuksilla. Pelaajat ovat vihreä, keltainen ja punainen. Pelaajien laukaukset torjutaan painamalla oikean väristä nappia. Hitaimmat laukaukset on helppo torjua, mutta nopeimpien torjuminen vaatii äärimmäistä tarkkuutta ja reaktiokykyä.

Pelissä yritetään torjua 20 laukausta ja päivän paras tulos jää näkyviin, joten laite sopii hyvin myös kilpailupeliksi esimerkiksi messuosastolle tai tapahtumiin.

Liikenne-reaktiotesti

Ehtisitkö pysäyttää auton ennen onnettomuutta? Auton eteen tulee vaihtuvalla nopeudella joko hirvi, pyöräilijä tai rullalautailija, joiden liikettä mallinnetaan ledeillä. Reaktioaikasi jää näkyviin. Tämä on mielenkiintoinen peli vaikka messuosastolle pelattavaksi. Katso oheinen tuotevideo (Liikennereaktiotesti esitellään nopeustestin jälkeen kohdasta 0:14 eteenpäin):

Voit myös vuokrata vaikka kokonaisen testilaitepaketin, jossa on reaktiotestin lisäksi nopeustesti, soveltuvuustesti, voimatesti ja pujottelutesti.

Katso myös nämä