Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Sega Rally 3 – neljälle pelaajalle

990
ei sis. ALV

  • huikea kokonaisuus!
  • 4 pelipaikkaa

Paino 1050 kg
Koko (L × S × K) 4.05 × 1.49 × 1.94 m
Koko m²6.0
Sähkön tarve230V / 5A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Tällä Sega Rally 3 -pelipaketilla saat kunnon rallikisat aikaiseksi neljän pelipaikan ansiosta! Sega Rally on Suomen kaikkien aikojen suosituin videopeliautomaatti ja erittäin suosittu myös ympäri maailmaa. Tässä pelisarjan kolmannessa versiossa on todella hieno ajotuntuma, isot näytöt upeilla grafiikoilla sekä oikeantuntuiset radat, jotka takaavat mainion pelikokemuksen. Rateissa on myös force feedback -ominaisuus, jolloin esimerkiksi radan epätasaisuudet välittyvät pelaajalle hyvinkin realistisen tuntuisesti.

Voit ajaa aikaa tai kilpailla kavereita vastaan. Pelikabinetit on linkitetty toisiinsa, joten 1-4 pelaajaa voi kisata keskenään samaan aikaan samalla radalla. Tämä on loistava kokonaisuus esimerkiksi tyky-päiville ja team building -tilaisuuksiin.

Pelimuotoja on kolme: World Championship, Quick Race ja Classic. World Championship -pelimuoto on yksinpeli, jossa ajetaan kolmella eri radalla (Tropical, Canyon & Alpine). Pelaajan lähtöruutu määräytyy aina edeltävän radan ajotuloksen perusteella. Jos pelaaja voittaa viimeisen radan, avautuu myös Lakeside-niminen bonusrata. Quick Race -pelimuodossa 6 pelaajaa (tekoäly tai ihminen) ajavat kolme kierrosta yhdellä World Championship -pelimuodosta tutulla radalla. Valitse autoksi Mitsubishi, Citroën, Peugeot, Subaru, Suzuki tai Ford, ja muista käyttää kässäriä mutkissa! Quick Race -pelimuodossa on myös mahdollista saada avattua kaksi ylimääräistä ajoneuvoa. Classic Race -pelimuoto on grafiikoiltaan päivitetty versio legendaarisesta Sega Rally 1 -pelin Desert ’95 -radasta. Tässä pelimuodossa autoksi voi valita ensimmäisestä Sega Rally:sta tutut Toyota Celican tai Lancia Delta Integralen. Yhden ajon kesto on n. 3-5 minuuttia ajotaidoista riippuen. Laite ylläpitää parhaita aikoja.

Tämä Sega Rally 3 -pelikokonaisuus on säädetty toimimaan ilmaispelillä. Laite menee kuljetuksen ajaksi neljään osaan ja liikkuu pyörillä. Laitteen yläosassa olevat koristetaulut on mahdollista irrottaa, jolloin peli mahtuu todella matalaankin tilaan. Koristetaulut on mahdollista brändätä teippauksin, mikäli laite on menossa esimerkiksi yrityksesi messuosaston vetonaulaksi.

Kauttamme on saatavilla myös Sega Rally 3 kahdelle pelaajalle hieman pienempiin tilaisuuksiin.


Katso myös nämä