Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Iso purkka-automaatti

140
ei sis. ALV

  • iso kapasiteetti
  • messuosastolle
  • tapahtumiin

Paino 30 kg
Koko (L × S × K) 0.45 × 0.46 × 1.41 m
Koko m²0.2
Suositeltava kuljetusmuotoHenkilöauto

Iso purkka-automaatti on todella näyttävä ja tyylikkään futuristinen purkkapallo-automaatti, jota voi käyttää myös kapseloitujen tuotteiden, kuten lelujen myymiseen. Laitteeseen mahtuu peräti 2000kpl halkaisijaltaan 32mm purkkapalloja.

Iso purkka-automaatti soveltuu hyvin esimerkiksi messuosastolle ja erilaisiin tapahtumiin. Automaatti toimii kolikolla, poletilla tai haluttaessasi ilmaiskäytöllä.

Ohessa on ilmoitettu vuorokauden vuokrahinta ilman purkkapalloja. Purkkapallot myydään erikseen laatikoittain. Kysy lisää tarjouspyynnön yhteydessä. Ilmoitathan meille myös haluatko vuokrata laitteen ilmaiskäytöllä vai kolikolla/poletilla toimivana niin valitsemme mekanismin sen mukaisesti.

Vinkki: Voit jakaa palkintoja messuosastollasi purkkapallojen värien perusteella. Purkkapallojen perusvärilajitelmassa on seitsemää eri väristä purkkapalloa ja purkka-automaatista ei voi etukäteen nähdä mikä väri sieltä on seuraavaksi tulossa. Voit esimerkiksi antaa ison palkinnon punaisella, keskikokoisen palkinnon sinisellä ja pienen palkinnon valkoisella purkkapallolla. Myös ilman palkintoa jääneet saavat hyvän mielen koska he saavat kuitenkin purkkapallon lohdutuspalkinnoksi.


Katso myös nämä