Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Huvipuistot ja sisäleikkipaikat

Tarjoamme huvipuistoille ja sisäleikkipaikoille erilaisia uusia ja käytettyjä laite-, tuote- ja sisältöratkaisuja. Olemme myyneet huvipuistolaitteita useille suomalaisille ja ulkomaisille huvipuistoille. Myymämme huvipuistolaitteet ovat pääsääntöisesti käytettyjä.

Myymme myös erilaisia uusia ja käytettyjä viihdepelikoneita sekä huvipuistopelejä, joista osan olemme kehittäneet itse. Osan näistä huvipuistopeleistä valmistamme myös itse Coinline Games -yrityksemme kautta.

Sisäleikkipaikoille tarjoamme ratkaisuja pienestä lasten leikkinurkkauksesta reilusti yli 10 000 m² -kokoluokkaan asti millaisiin tiloihin tahansa, niin sisälle kuin ulos. Sisähuvipuistotuotteita on saatavilla suoraan varastostamme ja yhteistyökumppaneiltamme, joten voimme toimia myös erittäin nopealla aikataululla. Myymme myös isompia yksittäisiä tuotteita, esimerkiksi tilaan räätälöityjä seikkailu- ja kiipeilylabyrintti -leikkipaikkoja.

Saat meiltä myös huvipuistoihin ja sisäleikkipaikkoihin täydellisesti sopivia erilaisia pomppulinnoja ja seikkailupomppulinnoja, jotka voimme räätälöidä juuri sinun kohteesi näköisiksi.

Jos olet uusimassa jo olemassa olevaa kokonaisuutta, saat halutessasi kauttamme kaikki uudet sisällöt avaimet käteen periaatteella. Otamme vaihdossa myös käytettyjä kokonaisuuksia sekä tietyissä tapauksissa voimme myös ostaa käytettyjä laitteita ja välineitä.

Toimintamallimme luo mahdollisuudet toimia joustavasti

Olemme Suomen ainoa yritys, joka tarjoaa esimerkiksi sisähuvipuistoratkaisuja niin myyntiin, vuokralle kuin tuotonjaolla. Tämä on ainutlaatuinen toimintatapa, jota ei tiettävästi ole muualla tarjolla.

Voit toteuttaa kokonaisuutesi

  • ostamalla valikoidut tuotteet tai kokonaisuuden itsellesi
  • vuokraamalla halutut laitteet tai kokonaissisältöratkaisut pitkäaikaisella vuokrasopimuksella
  • tuotonjakoratkaisulla, jossa tuotot ja riskit jaetaan molemmille osapuolille

Palvelemme huvipuistoja ja sisäleikkipaikkoja laajalla rintamalla. Jos olet toteuttamassa uutta tai olet uusimassa nykyistä kokonaisuuttasi, niin ota yhteyttä. Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kokonaisuus joka toimii.

Huvipuistolaitteet

Huvipuistolaitteiden vuokraus
Vuokraamme erilaisia viihdyttäviä ja näyttäviä huvipuistolaitteita. Vuokrattavat huvipuistolaitteemme ovat pääasiassa ala-asteikäisille ja sitä nuoremmille lapsille suunnattuja, mutta joukosta löytyy myös jokunen aikuisillekin soveltuva laite. Huvipuistolaitteita voimme vuokrata sekä pitkäaikaisella vuokrasopimuksella, että lyhytaikaisiin tapahtumiin. Tutustu laitteisiin tarkemmin ja pyydä tarjous!

Uusien ja käytettyjen laitteiden myynti
Coinline on usean johtavan eurooppalaisen laitevalmistajan edustaja. Valikoimissamme on mm. laadukkaita interaktiivisia laitteita, joista useat eivät tarvitse laitehoitajaa vaan ne toimivat asiakkaiden itsensä hoitamina. Tämä mahdollistaa säästön operointikustannuksissa hauskuudesta tinkimättä.

Olemme kehittäneet myös itse useita huvipuistopelejä yhteistyössä suomalaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Osallistumme vuosittain mm. Euroopan EAS-huvipuistomessuille ja esittelemme sekä myymme laitteittamme alan muille toimijoille ympäri maailmaa.

Uusien laitteiden lisäksi välitämme käytettyjä huvipuistolaitteita. Olemme mm. ostaneet erään Pohjoismaisen huvipuiston kaikki laitteet ja myyneet ne eteenpäin kattavan verkostomme kautta. Asiakkaitamme ovat mm. Linnanmäki, Tykkimäki, Santapark, Powerpark, Puuhamaa, Gröna Lund, Furuviksparken ja Djurs Sommerland.

Pelikoneet

Myymme ja vuokraamme erilaisia viihdepelikoneita huvipuistoille, sisäleikkipaikoille sekä mm. pelihalleille. Olemme vuosien varrella luoneet kontakteja johtaviin alan toimijoihin ja pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman niin uusia kuin käytettyjäkin pelejä. Tarjoamme laitteille myös huollon ja varaosat.
Valikoimissamme on useita erilaisia lasten ja aikuisten pelejä. Myös käytettyjä vuokrakäytössä olleita pelejä myymme säännöllisesti.

Sisäleikkipaikka- ja huvipuistokokonaisuudet

Meillä on paljon kokemusta lasten sisähuvipuistojen suunnittelusta ja rakentamisesta jo 1980-luvulta lähtien. Olemme tehneet jo parin vuosikymmenen ajan mm. isoja pop up-tyyppisiä PomppulinnaMaailma-sisähuvipuistoja sekä sisälle, että ulos.

Tässä on muutamia esimerkkejä tekemistämme projekteista:

Skidipark – Oulu
Oulun Ideaparkin yhteyteen avattiin vuonna 2016 Skidipark, johon vuokrasimme 1 600 m² tilassa toimivan sisähuvipuiston laitteet. Skidipark toimi yli kolmen vuoden ajan Ideaparkissa siten että Coinline vastasi laitteiden toiminnasta sekä huollosta ja Ideapark pyöritti päivittäistä toimintaa.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto – Helsinki
Joulun 2016 Tapaninpäivästä loppiaiseen Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin jättikokoinen 9 000 m²:n Pomppulinnataivas -lasten sisähuvipuisto. Tämä 14 päivää auki ollut pop-up huvipuisto sai valtaisan suosion ja palaute oli erittäin positiivista. Coinline toimitti kaikki kyseisen tapahtuman huvilaitteet. Joululomalla 2017 tehtiin vielä suurempi sisähuvipuisto, joka oli Pohjoismaiden, ellei jopa Euroopan suurin. Vuonna 2018 Messukeskuksessa järjestetty Suomen Suurin Sisähuvipuisto oli jo yli 14 000 m²:n kokoinen!

Leikkiluola – Helsinki
Toteutimme Hakaniemen torin alle yhdessä Arena Centerin kanssa 1 000 m²:n kokoisen Leikkiluola -sisähuvipuiston. Coinline järjesti laitteet ja Arena Center hoiti päivittäisen toiminnan ja markkinoinnin. Leikkiluola toimi tuotonjakoperiaatteella kahdeksan vuoden ajan vuodesta 2008 vuoteen 2016.

Trampoliini- ja pelikeskus Super Skypark – Tallinna, T1-ostoskeskus
Suunnittelimme ja toteutimme Tallinnan uusimman ostoskeskuksen sisähuvipuistoon jättikokoisen seikkailulabyrintti -leikkipaikan joka kohoaa 10 metrin korkeuteen.

PomppulinnaMaailma – Turku
Olemme tehneet jo parin vuosikymmenen ajan isoja pop up-tyyppisiä PomppulinnaMaailma-sisähuvipuistoja. Joulukuussa 2018 avattiin Turun ensimmäinen loppiaiseen saakka auki oleva PomppulinnaMaailma Turun Messukeskuksessa. Paikalla oli 4 000 m²:n verran pomppulinnoja, pelejä ja muuta mukavaa tekemistä koko perheelle!

PomppulinnaMaailma Lappeenranta
Lappeenrannan satamaan, Suomen suurimman hiekkalinnan yhteyteen vuonna 2021 ensimmäisen kerran rakennettu PomppulinnaMaailma Lappeenranta oli Coinlinen ensimmäinen ulkotiloissa koko kesän toiminut oma huvipuisto. Huvipuistossa oli kattavan pomppulinnavalikoiman lisäksi myös mm. 4-paikkainen benji-trampoliini, pelihalli ja kaksi tivolilaitetta. PomppulinnaMaailma Lappeenranta rakentui vuosina 2022 & 2023 vielä entistäkin upeampana huvipuistona Lappeenrannassa kesää viettävien ihmisten iloksi!

PomppulinnaMaailma Mikkeli
Mikkelipuistoon, Mikkelin Kenkäveronniemeen toteutettiin vuoden 2023 kesänä Lappeenrannan PomppulinnaMaailman innoittamana vastaavanlainen hieno PomppulinnaMaailma Mikkeli -kokonaisuus. Alueella oli pomppulinnojen lisäksi mm. iso ketjukaruselli ja huimia hyppyjä tarjoava 4-paikkainen benjitrampoliini.

Pomppulinnapark – Helsinki, Raisio & Pori
Toteutimme kauppakeskus Rediin Kalasataman metroaseman tuntumaan suuren suosion saaneen PomppulinnaMaailma-sisähuvipuiston vuonna 2019. Toimintaa pyörittää tällä hetkellä toinen yrittäjä Pomppulinnapark-nimellä. Vuoteen 2022 mennessä rakensimme kaksi muutakin Pomppulinnaparkia, toisen kauppakeskus Myllyyn Raisioon ja toisen kauppakeskus IsoKarhuun Poriin.

Huvipuisto Fanfaari / Planet FunFun – Kerava
Coinline toimitti legendaariseen Fanfaari / Planet FunFun -sisähuvipuistoon Keravalle Suomen kaikkien aikojen ensimmäisen ison kiipeilyleikkipaikan.

Tykkimäki – Kouvola
Coinline Oy on toimittanut myös esimerkiksi Kouvolan Tykkimäellä olevan 600 m²:n kokoisen Mukkelis Makkelis -sisähuvipuiston laitteet.

Pomppulinnat ja puhallettavat tuotteet

Olemme toimineet pomppulinnojen maahantuojana jo yli kolmekymmentä vuotta ja olemme tänä aikana ehtineet toimittaa useita satoja pomppulinnoja tyytyväisille asiakkaillemme. Kaikki pomppulinnamme ovat suunniteltu julkiseen käyttöön, eli ne ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Pomppulinnoja on niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Annamme kaikille myymillemme uusille pomppulinnoille ja puhaltimille vuoden takuun.

Olemme valinneet luotettavimmat eurooppalaiset valmistajat joita edustamme ja pystymme tarjoamaan Suomen parhaan osaamisen pomppulinnoihin ja niiden operointiin liittyen. Meiltä löytyy varastosta aina sekä uusia että vuokrakäytössä olleita käytettyjä ja hyväkuntoisia pomppulinnoja. Kaikki pomppulinnamme täyttävät EU-alueen tiukimmatkin turvallisuusnormit. Tarvittaessa voit kysyä myös erilaisista rahoitus-/osamaksuvaihtoehdoistamme.

Toimitamme pomppulinnoja myös joko osittain tai täysin kustomoituina. Esimerkkeinä Ville Viikinki -pomppulinnat Viking Line-laivoilla, Lumibambi-pomppulinnat Vihti Ski -laskettelukeskuksessa sekä Angry Birds -pomppulinnat Tallink-Silja Line -laivoilla.

Pallomeret

Saat kauttamme pallomeriä kokonaisuuksina tai vain tarvittavan määrän pallomeren palloja. Saat halutessasi pallomeret sekä pallomeren pallot toimitettuna ja asennettuna. Kaikki pallomeren pallomme ovat Euroopassa valmistettuja ja erittäin laadukkaita. Ne ovat sekä CE- että TüV-hyväksyttyjä. Myymme pallomeren palloja säkeittäin.

Pallomerien huolto ja pallomeren pallojen pesu
Vuokraamme myös pallomeren palloille suuritehoisia pallopesureita. Pallopesurit tarjoavat tuhdin harjapesun pallomeren jokaiselle pallolle. Vuokraa meiltä pallopesuri ja pese pallot itse tai tilaa vaivattomasti pallomeren perushuolto ja pallojen pesu. Perushuoltoon kuuluu pallojen pesun lisäksi tyhjän pallomeren imurointi, pesu ja desinfiointi. Muistathan, että hyvin puhdistetut ja oikealla hygieniatasolla pidetyt pallomeret ovat terveellisiä ja turvallisia leikkipaikkoja ympäri vuoden.

Ota yhteyttä

Kun olet toteuttamassa uutta tai uusimassa jo olemassa olevaa kohdettasi, niin ota yhteyttä.
Autamme sinua projektissasi sekä suunnittelemme ja tarjoamme sinulle haluamasi näköisen ja kokoisen toimivan kokonaisuuden.
Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista.