Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Interaktiivinen keilailu

Interaktiivinen keilailu herättää keilaradat eloon

Keilailumaailman kuuma uutuus on interaktiivinen keilailu, jossa keilaradat herätetään eloon valitulla teemalla äärettömän visuaalisesti. Loppuun asti viilatun visuaalisen teeman lisäksi keilapallon liikkeet saavat radan elämään ennennäkemättömällä interaktiivisella tavalla.

Kokonaisuutta täydentää räätälöidyt teemojen mukaiset ääni- ja efektimaailmat.

Interaktiivinen keilailu tuo uuden ulottuvuuden kaiken ikäisille ja tasoisille keilaajille.

Järjestelmä tarjoaa uusia ainutlaatuisia mahdollisuuksia niin viihdekeilailuun kuin opetus- ja koulutuskäyttöön.
Tämä on keilailun tulevaisuus!

Lataa tästä Coinline Keilailu Uutiset (pdf).

Viihdekeilakäyttö

Hohtokeilailu oli aikaisemmin riittävästi, mutta interaktiivisessa keilailussa on keilailun tulevaisuus.

Et tarvitse enää hohtokeilailuun tarvittavaa erikoisvalaistusta eli scannereita, moving headeja tai muita efektivaloja, sillä viihdekeilailuun tarvittava valaistus tulee automaattisesti järjestelmän mukana herättäen koko keilarata-alueen teemojen mukaisesti elämään.

Heittoalueella voi lisäksi olla black light valoja jne. mutta keilarata-alue tulee valaistua riittävästi interaktiivisella keilailujärjestelmällä.

Lisäksi keilapallon liikkeisiin reagoiva kokonaisuus tuo elävyyttä äärettömän visuaalisesti sekä teeman mukaisin äänin. Järjestelmä tarjoaa myös hauskoja pelillistämisominaisuuksia normaalin keilaamisen lisäksi.

Opetus- ja koulutuskäyttö

Interaktiivinen keilailujärjestelmä tarjoaa myös opetus- ja koulutuskäyttöön aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Keilaradalle voidaan visuaalisesti näyttää keilapallojen radat vaikka tietyn keilan paikkoheiton harjoitteluun tai avausheiton harjoitteluun.

Järjestelmä huomioi myös keilahallin ratojen olosuhteet eli puhdistus-, huolto- ja öljyämisprofiilit.

Käyttöjärjestelmä ja toiminta

Kokonaisuutta ohjataan järjestelmän omalta tietokoneelta, josta pystytään helposti ja vaivattomasti muuttamaan ratojen näyttäviä teemoja koko halliin tai yksittäiseen rataan.

Järjestelmästä löytyy yli 20 erilaista interaktiivista teemaa.

Kupittaan Keilahalliin Suomen ensimmäinen interaktiivinen keilailu

Kupittaan keilahalliin asennettiin syyskuun lopussa ensimmäisenä keilahallina Suomessa interaktiivinen keilailujärjestelmä. Perinteinen hohtokeilailu loppuu, sillä interaktiivinen keilailu tarjoaa visuaalisesti sekä sisällöllisesti paljon enemmän nähtävää ja koettavaa. Opetus- ja koulutuskäyttökin tulee olemaan aktiivisesti käytössä vasta-alkajista aina maajoukkuetason keilaajiin saakka.

Tämä on keilailun suurin kehitysaskel sitten hohtokeilailun ja kiinnostus tulee varmasti olemaan sen mukainen. Kun pääsemme kunnolla starttaamaan odotamme paljon myös täysin uusia kokeilijoita ja harrastajia keilailun pariin. Lisäksi interaktiivinen keilailu tarjoaa positiiviset näkymät ja uusia mahdollisuuksia syntymäpäiväjuhlien ja tapahtumien toteuttamiseen, summaa tyytyväisenä Kupittaan keilahallin toimitusjohtaja Kai Hildén.

Tästä pääset tutustumaan Kupittaan Keilahalliin.

Päivitä keilahallisi kiinnostavaksi nyt

Pyydä esittely, kartoitus sekä tarjous keilahallillesi ja varmista keilailun kiinnostus keilahallissasi myös tulevaisuudessa.

Täytä alla oleva yhteydenottolomake. Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista.