Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Vuokraus

Vuokraa tarvitsemasi tapahtuma-, viihde- ja messulaitteet. Tarjoamme laitteita vuokralle parin tunnin tapahtumasta pitkäaikaisvuokrauksiin. Kaikki vuokrattavat laitteet ovat siistejä, turvallisia ja ne ovat säännöllisesti huollettuja. Tutustu vuokralaitevalikoimaan ja vuokraa nyt.

Laitevuokrauksemme alkoi jo 1990-luvun alussa. Olemme kolmen vuosikymmenen aikana kehittäneet laitevalikoimaamme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen ja nykyään meillä on Suomen laajin ja monipuolisin messu-, viihde- ja tapahtumalaitevalikoima, lähes 1000 tuotetta ja mm. yli 150 pomppulinnaa.

Alempana kuvakkeista löydät vuokratuotteemme tuoteryhmittäin. Voit tutustua vuokrattaviin tuotteisiin myös teeman mukaisesti. Teeman mukaiset vuokratuotteet:
Pakettikokonaisuudet, Lasten tapahtumaan, Aikuisten juhliin, Messuosastolle, Kasino-tapahtumaan, Tyky-päivään, Joulun juhliin, Oktoberfest -tapahtumaan
Tarjoamme myös täysin räätälöityjä paketteja, joihin sisältyvät valitut tuotteet, kuljetukset ja laitevalvojat tai pelinhoitajat.

Alennukset

Saat tuotteet sitä edullisemmin mitä pidemmäksi aikaa vuokraat. Vuokratuotteissa näkyy ensimmäisen vuorokauden vuokrahinta.
Alennuskäytäntömme:
2 vrk -25 %
3 vrk -40 %
4 vrk -50 %
5 vrk -55 %
6 vrk -60 %
7 vrk -65 %
Pidemmät ajat sopimuksen mukaan.

Lisäksi saat -10 % alennuksen tuotteiden hinnasta, kun vuokraat vähintään kolme tuotetta.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai laittaa toivomustesi mukaisen tarjouspyynnön sivujemme kautta.

Näin lähetät tarjouspyynnön.
Valitse tarjouspyyntöön haluamasi tuotteet, ilmoita yhteystietosi ja vuokra-aika sekä mahdolliset lisäkommentit. Tämän jälkeen lähetämme sinulle tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Huomioithan, että tarjouspyynnössä on listattuna vain tuotteet vuorokausihinnoin. Saat lopullisen hinnan tarjouksessamme. Tarjouspyynnöstä/tarjouksesta ei koidu sinulle kustannuksia etkä vielä sitoudu mihinkään.

Huom. Tarjouksemme ovat voimassa välimyyntivarauksin 14 vrk.