Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Vuokraus

Vuokraa tarvitsemasi tapahtuma-, viihde- ja messulaitteet. Tarjoamme laitteita vuokralle parin tunnin tapahtumasta pitkäaikaisvuokrauksiin. Kaikki vuokrattavat laitteet ovat siistejä, turvallisia ja ne ovat säännöllisesti huollettuja. Tutustu vuokralaitevalikoimaan ja vuokraa viihdyttävä laitesisältö tapahtumaasi.

Laitevuokrauksemme alkoi jo 1990-luvun alussa. Olemme yli kolmen vuosikymmenen aikana kehittäneet laitevalikoimaamme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen ja nykyään meillä on Suomen laajin ja monipuolisin messu-, viihde- ja tapahtumalaitevalikoima, lähes 1000 tuotetta ja mm. yli 150 pomppulinnaa.

Alempana kuvakkeista löydät vuokratuotteemme tuoteryhmittäin. Voit tutustua vuokrattaviin tuotteisiin myös teeman mukaisesti. Teeman mukaiset vuokratuotteet:
Pakettikokonaisuudet, Lasten tapahtumaan, Aikuisten juhliin, Messuosastolle, Kasino-tapahtumaan, Tyky-päivään, Joulun juhliin, Oktoberfest -tapahtumaan
Tarjoamme myös täysin räätälöityjä paketteja, joihin sisältyvät valitut tuotteet, kuljetukset ja laitevalvojat tai pelinhoitajat.

Alennukset

Saat tuotteet sitä edullisemmin mitä pidemmäksi aikaa vuokraat. Vuokratuotteissa näkyy ensimmäisen vuorokauden vuokrahinta.
Alennuskäytäntömme:
2 vrk -25 %
3 vrk -40 %
4 vrk -50 %
5 vrk -55 %
6 vrk -60 %
7 vrk -65 %
Pidemmät ajat sopimuksen mukaan.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai laittaa toivomustesi mukaisen tarjouspyynnön sivujemme kautta.

Näin lähetät tarjouspyynnön:
Valitse tarjouspyyntöön haluamasi tuotteet, ilmoita yhteystietosi ja vuokra-aika sekä mahdolliset lisäkommentit. Tämän jälkeen lähetämme sinulle tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Huomioithan, että tarjouspyynnössä on listattuna vain tuotteet vuorokausihinnoin. Saat lopullisen hinnan tarjouksessamme. Tarjouspyynnöstä/tarjouksesta ei koidu sinulle kustannuksia etkä vielä sitoudu mihinkään.

Huom: Tarjouksemme ovat voimassa välimyyntivarauksin 14 vrk.