Event & party rental specialist Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Vuokraus

Meiltä löydät tarvitsemasi tapahtuma- ja viihde- ja messulaitteet parin tunnin tapahtumasta useiden kuukausien pitkäaikaisvuokrauksiin. Laitteet ovat siistejä, turvallisia ja ne ovat säännöllisesti huollettuja.

Laitevuokrauksemme alkoi jo 1990-luvun alussa. Olemme kolmen vuosikymmenen aikana kehittäneet laitevalikoimaamme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen ja nykyään meillä on Suomen laajin ja monipuolisin noin tuhannen tuotteen valikoima. Yksittäisten laitteiden lisäksi tarjoamme myös isompia kokonaisuuksia ja suosittuja paketteja lapsille, Tyky-päiville, joulun juhliin, messuille, aikuisten juhliin sekä esimerkiksi October fest -tapahtumiin. Tarjoamme myös täysin räätälöityjä paketteja, joihin sisältyvät esimerkiksi kuljetukset sekä laitevalvojat tai pelinhoitajat.

Huom.
Veloitamme vuokran ainoastaan käyttöpäivältä/-päiviltä.
Saat -10 % alennuksen tuotteiden hinnasta, kun vuokraat vähintään kolme tuotetta.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai laittaa toivomustesi mukaisen tarjouspyynnön sivujemme kautta.

Näin lähetät tarjouspyynnön.
Valitse tarjouspyyntöön haluamasi tuotteet, ilmoita yhteystietosi ja vuokra-aika sekä mahdolliset lisäkommentit. Tämän jälkeen lähetämme sinulle tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Huomioithan, että tarjouspyynnössä on listattuna vain tuotteet vuorokausihinnoin. Saat lopullisen hinnan tarjouksessamme. Tarjouspyynnöstä/tarjouksesta ei koidu sinulle kustannuksia etkä vielä sitoudu mihinkään.

Huom. Tarjouksemme ovat voimassa välimyyntivarauksin 14 vrk.