Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Party Room

Party Room ainutlaatuinen tapahtuma- ja juhlatila

Toteutetaan uniikki tapahtuma- ja juhlatila yrityksesi tiloihin

Party Room tapahtuma- ja juhlatila

Party Room on pelipainotteinen ja elämyksellinen sisältökokonaisuus, joka rakennetaan yrityksesi tiloihin.

Party Roomissa on kaikki mitä tarvitset onnistuneen tapahtuman tai viihteellisen illanvieton järjestämiseen. Kokonaisuus suunnitellaan aina tilojesi ja tarpeidesi mukaisesti ja se sisältää monenlaisia aktiviteetteja pääasiassa erilaisten pelihallipelien muodossa.

Party Room sopii monenlaisiin tiloihin ja voimme muokata sitä tarpeidesi mukaisesti. Asiakkaitamme ovat mm. erilaiset viihdekeilahallit, hotellit ja kauppakeskukset. Party Room tarjoaa viihteellisen sisällön, jonka avulla asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi voivat välillä irtautua esimerkiksi konferenssin asiasisällöstä ja rentoutua sekä nauttia huippuluokan viihdepeleistä. Party Roomissa järjestät esimerkiksi yritystapahtumat ja -tilaisuudet, kokoukset, virkistyspäivät ja TYKY-päivät sekä pikkujoulut erilaisten pelien ja tapahtumalaitteiden parissa viihtyen.

Vaihtoehtoja kokonaisuuden operointiin on erilaisia. Voit periä pääsymaksua Party Roomiin, jolloin pelit ovat käytettävissä yhdellä maksulla. Vaihtoehtoisesti voimme säätää laitteet toimimaan kolikolla, jolloin alue toimii itsenäisenä kokonaisuutena. Suosittu vaihtoehto on myös säätää pelit ja laitteet toimimaan poletilla. Polettimyynti voi tapahtua esimerkiksi hotellin aulahenkilökunnalta tai viihdekeilahallin baaritiskiltä.

Party Room -brändimme on asiakkaidemme käytettävissä, jolloin kokonaisuus on vaivattomasti käyttöön otettavissa avaimet käteen -periaatteella. Voit vapaasti nimetä/brändätä kokonaisuuden myös muulla, haluamallasi tavalla. Sisältö on silti aina yhtä timanttinen Party Roomin tapaan.

Party Room tapahtuma- ja juhlatila viihdekasino

Party Room voidaan toteuttaa eri pituisilla vuokrasopimuksilla muutaman kuukauden pituisesta jaksosta alkaen. Konseptiin sisältyy viihdelaitteiden toimitus ja asennus kohteeseesi, sekä tarvittavat laitteiden huollot sopimuskauden aikana. Vuokraa Party Room -kokonaisuus ja hauskanpito voi alkaa!

Tutustu Party Roomin omiin nettisivuihin.

Toteutetaanko Party Room myös sinulle? Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää Party Room -kokonaisuudesta.
Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.