Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Pomppulinnamaailma

Pomppulinnamaailma Helsinki

Pomppulinnamaailma herättää leikkiä, liikuntaa ja iloista mieltä.

Pomppulinnamaailma Turku 2020

Pomppulinnamaailma on Coinlinen pop-up huvipuistokonsepti. Konsepti tarjoaa monipuolisesti leikittävää, liikuttavaa ja kehittävää tekemistä lapsille ja lapsiperheille. Pomppulinnamaailma sisältää erilaisia puhallettavia pomppulinnoja, seikkailupomppulinnoja, liukumäkiä ja leikkikeskuksia sekä pelipisteitä. Konseptilla voidaan toteuttaa helposti ja nopeasti näyttäviä kokonaisuuksia tilaan kuin tilaan niin sisälle kuin ulos. Sisältö räätälöidään aina tapauskohtaisesti huomioiden käytettävä alue, tilan koko, muoto ja korkeus sekä mahdolliset erityisominaisuudet.

Tutustu myös Pomppulinnamaailman omiin nettisivuihin.

Konseptilla on järjestetty jo monia suurempia tapahtumia. Mm. Turun messukeskuksessa järjestetty Pomppulinnamaailma ilahdutti lapsiperheitä kahtena vuotena joulukuusta loppiaiseen asti. Turun tapahtuma oli kooltaan n. 4000 m². Helsingin Messukeskuksessa on järjestetty kolmena vuonna samalla konseptilla vielä suurempi kokonaisuus. Helsingissä tapahtumien koko on ollut jopa yli 14 000 m².

Pomppulinnamaailma video 2020

Tutustu Turun Messukeskuksen tapahtuman esittelyvideoon oheisesta videolinkistä.

Toteutetaanko Pomppulinnamaailma myös sinulle?

Haluatko huomioida alueellasi, tapahtumassasi tai tiloissasi lapset ja lapsiperheet Pomppulinnamaailma konseptilla ja herättää perheiden kiinnostuksen tulla palveluittesi äärelle. Konsepti tarjoaa monipuolisesti sisältöä erilaisiin tapahtumiin, messujen yhteyteen tai vaikka ihan omana kokonaisuutena.

Pystymme toteuttamaan kokonaisuuksia pienestä lasten leikkinurkkauksesta reilusti yli 10 000 m² huvipuistoon asti. Suurin osa tuotteista on saatavilla suoraan varastostamme tai yhteistyökumppaneiltamme, joten voimme toimia myös nopealla aikataululla.

Olemme Suomen ainoa yritys, joka tarjoaa huvipuistoratkaisuja myyntiin ja vuokralle sekä tuoton jaolla. Tämä on ainutlaatuinen toimintatapa, jota ei tiettävästi ole muualla tarjolla.

Tutustu myös muihin toteuttamiimme huvipuistoprojekteihin

Pomppulinnamaailma Lappeenranta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää pop-up huvipuistokonseptista.
Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.