Yritys

Coinline Oy

Olemme kokenut ja arvostettu viihde-, tapahtuma- ja messulaitteiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut espoolainen perheyritys. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta ja olemme alamme edelläkävijöitä. Meillä on Suomen laajin ja monipuolisin tapahtuma- ja viihdelaitevalikoima. Tuotevalikoimassamme on lähes 1000 yksittäistä tuotetta ja mm. yli 150 pomppulinnaa.

Valmistamme viihdelaitteita myös itse ja tunnetuin oma tuotteemme on Speden Speleistäkin tuttu Nopeustesti.

Asiakkaitamme ovat mm. Suomen johtavat huvipuistot, sisäleikkipaikat, hotelliketjut, varustamot, kauppakeskukset, messurakentajat, ohjelmatoimistot, kunnat, koulut ja päiväkodit sekä laajasti myös yksittäiset yritykset sekä yksityisasiakkaat.
Suomalaisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme täyttämään lähes jokaisen viihdealaan liittyvän vuokraustarpeen.

Toimintamme keskiössä ovat asiakastyytyväisyys ja turvallisuus sekä siistit ja asianmukaiset laitteet.

Kun olet osallistumassa messuille tai olet toteuttamassa asiakas-, henkilöstö-, perhe- tai lapsitapahtumaa, löydät sisältöratkaisut meiltä. Olemme olemassa teitä asiakkaita varten, joten ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä onnistunut kokonaisuus juuri sinun tarpeidesi mukaan. Coinline on palveluksessasi.

Toimistomme ja noutovarastomme sijaitsee Espoon Juvanmalmilla osoiteessa Rajamaankaari 5, 02970 Espoo.

Coinline on myös kansainvälisesti tunnettu

Coinline on kansainvälisen IAAPA:n (International Association of Amusement Parks and Attractions) jäsen jo vuodesta 1991 lähtien. IAAPA on huvipuistoalan kattojärjestö, joka ajaa sekä huvipuistojen ja laitetoimittajien etuja. IAAPA järjestää myös alan messuja sekä julkaisee lehtiä ja kirjoja. Olemme vuosittain mukana alan suurimmilla messuilla Yhdysvalloissa edustamiemme eurooppalaisten yritysten osastoilla. Osallistumme vuosittain myös IAAPA:n järjestämille eurooppalaisille messuille, joko omalla osastolla tai yhteistyössä muiden yritysten kanssa. Osallistumalla kansainvälisiin tapahtumiin pysymme ajan tasalla viihdealan kehityksessä. IAAPA:n sivuille.

Coinline Games

Coinline Games on tytäryrityksemme, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla tarjoten meidän omia ja kumppaniemme tuotteita ja palveluita maailmanlaajuisesti. Myös tuotekehitysyksikkömme on osa Coinline Games -kokonaisuutta. Osa käytetyistä myynnissä olevista huvipuistolaitteista löytyy Coinline Games -sivustolta. Käy tutustumassa tarkemmin sisältöön www.coinlinegames.com.

Laaja kumppaniverkosto

Coinline on usean johtavan eurooppalaisen laitevalmistajan edustaja. Valikoimissamme on laadukkaita interaktiivisia laitteita, joista useat eivät tarvitse laitehoitajaa vaan ne toimivat asiakkaiden itsensä hoitamina. Tämä mahdollistaa säästön operointikustannuksissa hauskuudesta tinkimättä.

Olemme kehittäneet myös itse useita huvipuistopelejä yhteistyössä suomalaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Osallistumme vuosittain eurooppalaisille huvipuistomessuille ja esittelemme laitteita alan ihmisille.

Uusien laitteiden lisäksi välitämme käytettyjä huvipuistolaitteita. Olemme mm. ostaneet erään Pohjoismaisen huvipuiston kaikki laitteet ja myyneet ne eteenpäin kattavan kumppaniverkoston kautta. Asiakkaitamme ovat mm. Linnanmäki, Tykkimäki, Santapark, Powerpark, Puuhamaa, Gröna Lund, Furuviksparken, Djurs Sommerland, jne.

Paljon kokemusta lasten sisähuvipuistoista

Meillä on kokemusta lasten sisähuvipuistojen suunnittelusta ja rakentamisesta jo 1980-luvulta lähtien.

Pystymme toteuttamaan viihdekokonaisuuksia pienestä lasten leikkinurkkauksesta reilusti yli 10 000 m² sisähuvipuistoon asti. Suurin osa tuotteista on saatavilla suoraan varastostamme tai yhteistyökumppaneiltamme, joten voimme toimia myös erittäin nopealla aikataululla.

Olemme Suomen ainoa yritys, joka tarjoaa sisähuvipuistoratkaisuja sekä myyntiin, vuokralle, että tuoton jaolla. Tämä on ainutlaatuinen toimintatapa, jota ei tiettävästi ole muualla tarjolla. Alla on muutamia esimerkkejä tekemistämme projekteista.

Skidipark – Oulu
Oulun Ideaparkin yhteyteen avattiin vuonna 2016 Skidipark, johon vuokrasimme 1 600 m² tilassa toimivan sisähuvipuiston laitteet. Skidipark toimi yli kolmen vuoden ajan Ideaparkissa siten että Coinline vastasi laitteiden toiminnasta sekä huollosta ja Ideapark pyöritti päivittäistä toimintaa.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto – Helsinki
Joulun 2016 Tapaninpäivästä loppiaiseen järjestettiin yhteistyössä Helsingin Messukeskuksen ja Megaeläimen kanssa jättikokoinen 9 000 m²:n Pomppulinnataivas -lasten sisähuvipuisto. Tämä 14 päivää auki ollut pop-up huvipuisto sai valtaisan suosion ja palaute oli erittäin positiivista. Coinline toimitti kaikki kyseisen tapahtuman huvilaitteet. Joululomalla 2017 tehtiin vielä suurempi sisähuvipuisto, joka oli Pohjoismaiden, ellei jopa Euroopan suurin. Vuonna 2018 Messukeskuksessa järjestetty Suomen Suurin Sisähuvipuisto oli jo yli 14 000 m²:n kokoinen!

Leikkiluola – Helsinki
Toteutimme Hakaniemen torin alle yhdessä Arena Centerin kanssa 1 000 m²:n kokoisen Leikkiluola -sisähuvipuiston. Coinline järjesti laitteet ja Arena Center hoiti päivittäisen toiminnan ja markkinoinnin. Leikkiluola toimi tuotonjakoperiaatteella kahdeksan vuoden ajan vuodesta 2008 vuoteen 2016.

Trampoliini- ja pelikeskus Super Skypark – Tallinna, T1-ostoskeskus
Suunnittelimme ja toteutimme Tallinnan uusimman ostoskeskuksen sisähuvipuistoon jättikokoisen seikkailulabyrintti -leikkipaikan joka kohoaa 10 metrin korkeuteen.

Pomppulinnamaailma Turku
Olemme tehneet jo parin vuosikymmenen ajan isoja pop up-tyyppisiä PomppulinnaMaailma-sisähuvipuistoja. Joulukuussa 2018 avattiin ensimmäinen loppiaiseen saakka auki oleva PomppulinnaMaailma Turun Messukeskukseen. Paikalla oli kahtena vuotena 4 000 m²:n verran pomppulinnoja, pelejä ja muuta mukavaa tekemistä koko perheelle.

Pomppulinnamaailma Lappeenranta
Lappeenrannan satamaan, Suomen suurimman hiekkalinnan yhteyteen vuosina 2021, 2022 & 2023 rakennettu PomppulinnaMaailma Lappeenranta on meidän ensimmäinen oma, ulkotiloissa koko kesän toiminut huvipuistomme. Huvipuistossa on kattavan pomppulinnavalikoiman lisäksi myös mm. 4-paikkainen benji-trampoliini, pelihalli ja kaksi tivolilaitetta. Vuonna 2024 rakennamme vielä entistäkin upeamman huvipuiston Lappeenrannassa kesää viettävien ihmisten iloksi.

Pomppulinnamaailma Lappeenranta 2021

Pomppulinnamaailma Mikkeli
Mikkelipuiston itäpääty muuntui vuoden 2023 kesällä mahtavaksi huvipuistoalueeksi, kun lapsia ja lapsiperheitä jo vuosia ihastuttanut, leikittänyt ja liikuttanut Pomppulinnamaailma rantautui Mikkeliin. Mikkelipuiston kesä oli täynnä iloisia hetkiä ja liikunnallista riemua vain kivenheiton päässä Mikkelin keskustasta. Pomppulinnamaailma-huvipuistossa oli paljon erilaisia pomppulinnoja, liukumäkiä ja seikkailuratoja, minigolf-ratoja, muutamia huvipuistolaitteita sekä mahtavan korkeita hyppyjä tarjoava Benji-trampoliini. Lisäksi alueella oli pelihalli sekä myyntipiste, josta löytyi huvipuistoherkkuja, jäätelöä ja muuta maittavaa naposteltavaa.

PomppulinnaMaailma – sisähuvipuistot
Olemme toteuttaneet vuosien varrella lukuisia Pomppulinnamaailma-sisähuvipuistoja mm. kauppakeskus Rediin Kalasataman metroaseman tuntumaan, kauppakeskus Myllyyn Raisioon sekä kauppakeskus IsoKarhuun Poriin. Nämä sisähuvipuistot ovat toimineet pop up -periaatteella kauppakeskusten tyhjillään olleissa liiketiloissa.

Huvipuisto Fanfaari / Planet FunFun – Kerava
Coinline toimitti legendaariseen Fanfaari / Planet FunFun -sisähuvipuistoon Keravalle Suomen kaikkien aikojen ensimmäisen ison kiipeilyleikkipaikan.

Tykkimäki – Kouvola
Coinline Oy on toimittanut myös esimerkiksi Kouvolan Tykkimäellä olevan 600 m²:n kokoisen Mukkelis Makkelis -sisähuvipuiston laitteet.

Ota yhteyttä

Saat yhteyden meihin ottamalla yhteyttä myyntiimme tai täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähettämällä lomakkeen olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista.