Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Tyhjät liiketilat hyötykäyttöön

Onko sinulla tyhjiä liiketiloja?

Onko sinulla kiinteistössäsi tyhjiä liiketiloja ja haluaisit laittaa tyhjät liiketilat hyötykäyttöön? Haluatko hyödyntää tyhjiä tiloja asiakkaiden viihtyvyyden lisäämiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi?

Tarjoamme erilaisia yhteistyömuotoja täyttämään tyhjät liiketilat ja täydentämään kokonaispalvelun tarjontaa. Tilan koko tai muoto ei rajoita mahdollisuuksia, sillä räätälöimme sisällöt aina asiakas- ja tilakohtaisesti.

Alla vaihtoehtoja yhteistyömuodoista. Tutustu mitkä näistä sopisivat sinun kiinteistöösi parhaiten ja ota yhteyttä.

Laitetaan yhdessä tyhjät liiketilat hyötykäyttöön ja tuottamaan!

Pomppulinnamaailma

Tyhjät liiketilat hyötykäyttöön - Pomppulinnamaailma

Pomppulinnamaailma on pop-up huvipuistokonseptimme. Konsepti tarjoaa monipuolisesti leikittävää, liikuttavaa ja kehittävää tekemistä lapsille ja lapsiperheille.

Pomppulinnamaailma sisältää erilaisia puhallettavia pomppulinnoja, seikkailupomppulinnoja, liukumäkiä ja leikkikeskuksia sekä pelipisteitä.

Konseptilla voidaan toteuttaa helposti ja nopeasti näyttäviä kokonaisuuksia tilaan kuin tilaan niin sisälle kuin ulos lyhyemmälle tai pidemmälle ajanjaksolle.

Konsepti tarjoaa monipuolisesti sisältöä erilaisiin tapahtumiin, messujen yhteyteen tai vaikka ihan omana kokonaisuutena. Lue lisää Pomppulinnamaailmasta.
Tästä Pomppulinnamaailman omille sivuille.

Pelihalli

Meillä on paljon pelejä ja peliautomaatteja, joilla voidaan toteuttaa halutun sisältöinen pelihallikokonaisuus kiinteistöösi.

Tyhjät liiketilat hyötykäyttöön - Pelihalli

Ilmakiekot, erilaiset ajopelit ja -simulaattorit sekä arcade-pelit tarjoavat kiinnostavia pelihetkiä.

Aikaisemmin pelihalleja oli enemmän Suomessa. Sitten tulivat kännykät ja älypuhelimet, jotka valtasivat lasten ja nuorten kiinnostuksen. Nykyään kiinnostus pelihalleja kohtaan on jälleen kasvanut tarjoten pelihetkien lisäksi viihtymis- ja kohtaamispaikkoja.

Meillä on 30 vuoden kokemus pelien operoinnista ja tiedämme, että tämä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tuottavalle liiketoiminnalle. Pelihallikokonaisuuksissa tarjoamme sovitun sisällön sekä pelien huollon eli tämä on sinulle helppo, huoleton ja tuottava yhteistyömuoto.

Pelihallit ja pelit pystytään toteuttamaan joko ilmaispeleillä tai poletti-/kolikkotoimisina riippuen kokonaisuudesta ja toteutustavasta. Tutustu Party Room -pelihallikonseptiimme.

Voit ostaa kokonaisuudet omaksi, mutta tarjoamme Pomppulinnamaailma- ja pelihallikokonaisuuksia myös kuukausivuokralla ja tietyissä tapauksissa myös tuoton jaolla.

Sisäleikkipaikka

Tyhjät liiketilat hyötykäyttöön - Sisäleikkipaikka

Puuttuuko kiinteistöstäsi sisäleikkipaikka? Toteutetaan yhdessä leikkipaikka kiinteistösi tyhjään tilaan ja näin lapsiperheet viihtyvät varmasti paremmin ja pidempään kauppapaikassasi.

Meillä on paljon kokemusta lasten sisäleikkipaikkojen ja sisähuvipuistojen suunnittelusta ja rakentamisesta jo 1980-luvulta lähtien. Olemme toteuttaneet lukuisia leikkipaikkoja Suomessa ja Baltiassa.

Leikkipaikat voidaan toteuttaa kiinteillä leikkipaikkakokonaisuuksilla tai kevyemmällä toteutustavalla. Katsotaan ja kartoitetaan yhdessä mikä toimisi parhaiten sinulle. Tutustu toteuttamiimme kokonaisuuksiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksista ja toimintamalleistamme.
Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.