Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Kerho- ja nuorisotilat

Ohjelmaa ja aktiviteetteja kerho- & nuorisotiloihin sekä erilaisiin tapahtumiin.

Myymme ja vuokraamme monipuolisesti aktiviteettituotteita, jotka ovat supersuosittuja lasten ja nuorten keskuudessa. Meillä on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima tapahtuma-, peli- ja viihdelaitteita, lähes 1000 yksittäistä tuotetta ja mm. n. 150 pomppulinnaa.

Kaikki uudet tuotteemme on valmistettu Euroopassa ja täyttävät eurooppalaiset turvallisuusnormit. Tuotteet on suunniteltu julkiseen käyttöön, eli ne ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Uusilla tuotteilla on vuoden takuu ja nopeustestillä takuu on 2 vuotta.

Myyntituotteet

Olemme myyneet esimerkiksi seurakunnille mm. erilaisia kustomoituja pomppulinnoja, jotka räätälöidään halutun värisiksi ja joissa tuodaan esille seurakunnan nimi ja logo. Suosittu pomppulinnateema on ollut Nooan Arkki (esimerkkikuva ohessa). Kyseisen Nooan Arkki -pomppulinnan kuvituksen on suunitellut Eveliina Sydänlähde Kangasalan seurakunnasta.

Muita suosittuja tuotteitamme ovat mm. legendaariset nopeustestit, sumopainipuvut ja jättinyrkkeilyhanskat sekä pallomeret ja pallomeren pallot.

Tutustu muihinkin myyntituotteisiimme nettisivuillamme, meillä on mm. vaihtuva valikoima käytettyjä pomppulinnoja myynnissä.

Vuokratuotteet

Vuokravalikoimassamme on valtavasti pomppulinnoja ja seikkailupomppulinnoja, paljon erilaisia viihdepelejä, laaja valikoima action-tuotteita sekä muita aktiviteettituotteita jopa huvipuistolaitteisiin asti. Lisäksi lapsille löytyy omat tuotteet. Saat meiltä myös ammattitason popcorn-, hattara-, hot dog- ja jäähilejuomakoneet.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.