Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Kauppakeskukset

Kauppakeskukset - tyhjät liiketilat hyötykäyttöön

Tarjoamme kauppakeskuksille laajan kattauksen palveluita. Erikokoiset kauppakeskukset ja kauppapaikat ovat koko ajan kasvavassa määrin asiakkaitamme ja kumppaneitamme. Tässä muutamia toimivia yhteistyömuotoja, joista voit katsoa mitkä sopivat parhaiten sinulle.

Tyhjät liiketilat hyötykäyttöön

Onko sinun kauppakeskuksessa tyhjiä liiketiloja ja haluaisit hyödyntää niitä asiakkaiden viihtymisen lisäämiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi? Tarjoamme erilaisia yhteistyömuotoja täyttää tyhjät liiketilat, laittaa ne tuottamaan ja täydentää kokonaispalvelun tarjontaa.

Pomppulinnamaailma

Pomppulinnamaailma on pop-up huvipuistokonseptimme. Konsepti tarjoaa monipuolisesti leikittävää, liikuttavaa ja kehittävää tekemistä lapsille ja lapsiperheille. Pomppulinnamaailma sisältää erilaisia puhallettavia pomppulinnoja, seikkailupomppulinnoja, liukumäkiä ja leikkikeskuksia sekä pelipisteitä. Konseptilla voidaan toteuttaa helposti ja nopeasti näyttäviä kokonaisuuksia tilaan kuin tilaan niin sisälle kuin ulos lyhyemmälle tai pidemmälle ajanjaksolle. Konsepti tarjoaa monipuolisesti sisältöä erilaisiin tapahtumiin, messujen yhteyteen tai vaikka ihan omana kokonaisuutena. Lue lisää Pomppulinnamaailmasta.
Tästä Pomppulinnamaailman omille sivuille.

Pelihalli

Meillä on paljon pelejä ja peliautomaatteja, joilla voidaan toteuttaa halutun sisältöinen kokonaisuus kauppakeskukseesi. Ilmakiekot, erilaiset ajopelit ja -simulaattorit sekä arcade-pelit tarjoavat kiinnostavia pelihetkiä. Aikaisemmin pelihalleja oli enemmän Suomessa. Sitten tulivat kännykät ja älypuhelimet, jotka valtasivat lasten ja nuorten kiinnostuksen. Nykyään kiinnostus pelihalleja kohtaan on jälleen kasvanut tarjoten pelihetkien lisäksi viihtymis- ja kohtaamispaikkoja. Tutustu Party Room -pelihallikonseptiimme.

Kauppakeskukset - tyhjät liiketilat hyötykäyttöön

Pelihallit ja pelit pystytään toteuttamaan joko ilmaispeleillä tai poletti-/kolikkotoimisina riippuen kokonaisuudesta ja toteutustavasta.

Tarjoamme Pomppulinnamaailma- ja pelihallikokonaisuuksia vuokralle tai joissain tapauksissa myös tuoton jaolla. Voit ostaa kokonaisuudet myös täysin omaksi.

Sisäleikkipaikka

Puuttuuko kauppakeskuksestasi sisäleikkipaikka? Toteutetaan yhdessä leikkipaikka tyhjään tilaan ja näin lapsiperheet viihtyvät varmasti paremmin ja pitempään luonasi. Meillä on paljon kokemusta lasten sisäleikkipaikkojen ja sisähuvipuistojen suunnittelusta ja rakentamisesta jo 1980-luvulta lähtien. Olemme toteuttaneet lukuisia leikkipaikkoja Suomessa ja Baltiassa.
Tutustu toteuttamiimme kokonaisuuksiin.

Pop-up tapahtumat ja sisällöt tapahtumiin

Kauppakeskukset - pop-up tapahtumat

Meiltä löydät Suomen laajimman vuokrattavien tapahtumalaitteiden valikoiman ja varmasti myös sisältötuotteet sinunkin tapahtumaasi.

Tarjoamme paljon valinnanvaraa erilaisille kohderyhmille, esimerkiksi lapset, nuoret, aikuiset, seniorit sekä erilaiset sesonkien ja teemojen ympärille rakennetut kokonaisuudet. Sesonkitapahtumiin tarjoamme valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia. Tutustu esimerkiksi joulun juhliin tai tivolitapahtumaan sopiviin vuokralaitteisiimme. Saat tuotteet sitä edullisemmin mitä pidemmäksi aikaa vuokraat. Pääset tutustumaan tästä koko vuokralaitevalikoimaan.

Saat lähes kaikki tuotteemme myös brändättynä juuri sen näköisinä kun haluat, onpa kyseessä yksittäinen tapahtumalaite tai laajemmat kokonaisuudet. Lue lisää kustomointimahdollisuuksista.

Tuotelanseeraus, syntymäpäivät, sesonkikohtainen tapahtumapäivä tai mikä vaan hulabaloo, niin autamme sinua toteuttamaan onnistuneen sisältötäytteisen tapahtuman.
Saat tarvittaessa yhteistyökumppaniemme kautta myös tapahtumahenkilöstön.

Suosituimpia kauppakeskustapahtumiin sopivia tuotteitamme ovat esimerkiksi seuraavat vuokralaitteet:
Ketjukaruselli
Cash Box
El Paso -juna
4-paikkainen benjitrampoliini
Hevoskaruselli
Interaktiivinen reaktioseinä
Narunveto – Tivoliversio
Onnenpyörä – Tivoliversio
Pallonheitto – Tivolipeli
Coinline-tanssipeli
XXL-pöytäfutis
Pelipaketti

Asiakastyytyväisyys paremmaksi

Kauppakeskukset - asiakastyytyväisyys paremmaksi

Asiakasviihtyminen rakentaa vahvasti asiakaskokemusta. Pieni panostus asiakasviihtyvyyteen tuo panostuksen moninkertaisesti takaisin ja samalla asiakasviipymä pitenee. Asiakkaiden tyytyväisyyteen vaikuttavat monet asiat ja pienillä asioilla voimme parantaa sitä huomattavasti.

Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja pienempiä laitekokonaisuuksia pitkäaikaisvuokralle kauppakeskuksille. Suosituimpia ovat lapsille suunnatut laitteet. Niinhän se on – kun lapset viihtyvät niin kaikki viihtyvät.

Tutustu ainakin näihin:
Lasten kosketusnäyttöpeli
Lasten ilmakiekko
Nopeustesti
Keinuautomaatti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksista ja toimintamalleistamme.
Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.