Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Urheiluseurat ja ottelutapahtumat

Ottelutapahtuman kehittäminen

Urheiluseurat ja ottelutapahtuman kehittäminen

Case Helsingin Jokerit

Meiltä löydät erilaisia tuotteita ottelu-, kilpailu-, turnaus- ja seuratapahtumien kehittämiseen. Meillä on vahva kokemus ja osaaminen erilaisten tapahtumien oheissisältötuotteiden ja -palvelujen toteuttamisesta halutuille kohderyhmille. Kun haluat kohdentaa tapahtumasi lapsille ja nuorille, nuorille aikuisille tai varttuneemmalle väelle, niin meiltä löydät tuotteet ja ratkaisut.

Kilpailu asiakkaista, katsojista ja osallistujista kovenee jatkuvasti kilpailtaessa ihmisten vapaa-ajasta ja voittajia ovat ne, jotka pystyvät tarjoamaan parhaan kokonaiskokemuksen ja viihdearvon. Tarjoamalla oheisohjelmaa, keskiössä olevan esim. pelitapahtuman lisäksi, tapahtuman kokonaiskokemus nousee aivan uudelle tasolle.

Tarjoamme erilaisia paketteja sekä myös yksittäisiä tuotteita eri lajeihin käytettäväksi erätauoilla, puoliajoilla sekä ennen ja jälkeen itse ottelun, kilpailun tai tapahtuman aikana. Meiltä löydät Suomen laajimman ja monipuolisimman valikoiman viihde- ja tapahtumalaitteita. Valikoimasta löytyy varmasti tuotteet myös sinun tapahtumaasi tarjoamaan tapahtumakokemuksen, joka sisältää muutakin kuin vain itse lajin seuraamisen.

Tehdään yhdessä tapahtumastasi vieläkin parempi ja kiinnostavampi kokonaiskokemus.

Case EräViikingit

CASE: Helsingin Jokerit

Jokerit pelaa Hartwall Arenassa KHL-jääkiekkoa. Seura on panostanut paljon tapahtuman kehittämiseen Arenan puolella (katsomotilat) ja toteuttaa maailmanluokan ottelutapahtumia, joissa viihdearvoa lisätään monilla tavoin kaukalossa tapahtuvan ottelun lisäksi. Jokerit halusi kehittää ottelutapahtumaa myös Arenan ulkopuolelle oleskelu- ja käytävätiloihin huomioiden etenkin perheet sekä perheiden lapset ja nuoret.

Toteutimme Jokereille Lasten Arena -leikkipaikan perheen pienemmille, joka mahtui hyvin Hartwall Arenan käytävälle. Lasten Arenalta löytyy Jokerit pomppulinna sekä legendaarisia nopeustestejä niin lapsille kuin aikuisille. Nopeustestejä löytyy myös mm. ravintolatiloista ja fanituotemyymälästä. Kaikki tuotteet kustomoitiin Jokerit -brändin mukaisesti. Niin nopeustestit kuin pomppulinnakin ovat olleet erittäin suosittuja ottelutapahtumissa ja lisänneet asiakaskokemusta merkittävästi.

Tuotteet: Kustomoitu pomppulinna, kustomoitu nopeustesti

Jokerit Kids´ Game

CASE: EräViikingit

EräViikingit pelaa miesten salibandyn F-liigaa Vantaalla Myyrmäen urheilupuiston Energia Areenalla. EräViikingit toivoi F-liigan ottelutapahtumien erätauoille aktiviteetteja etenkin nuoremmille katsojille.

Toteutimme EräViikingeille brändätyn pomppulinnan ja nopeustestin lisäämään viihtyvyyttä joukkueen tapahtumissa. Tuotteet tehtiin EräViikingit brändin mukaisesti ja salibandyn ilmeellä. Pomppulinnaa sekä nopeustestiä käytetään myös seuran muissa tapahtumissa ja pr-tilaisuuksissa.

Tuotteet: Kustomoitu pomppulinna, kustomoitu nopeustesti

CASE: Helsingin Jokerit – Kids´ Game

Jokerit järjestää vuosittain ottelutapahtuman, jonka keskiössä ovat lapset. Lapset osallistuvat ainutlaatuisesti myös itse ottelutapahtuman tekemiseen (laulajat, kuuluttaja, tanssijat yms.). Lapsille järjestetään paljon ohjelmaa ottelutapahtuman yhteyteen.

Toteutimme lasten peliin monipuolisen kattauksen toimintapisteitä lapsille ja Hartwall Arenan käytävät joka kerroksessa täyttyivät iloisesta tekemisestä. Yli 30 hauskaa laitetta ja toimintapistettä olivat lasten vapaassa käytössä. Mukana oli pomppulinnoja, seikkailupomppulinnoja ja erilaisia pelejä eri-ikäisille. Lisäksi toteutimme oheisohjelmaksi erätauoille mukavia kilpailuja kiinnostavien tuotteittemme parissa.

CASE: Vermo Areena – Ponikuninkuusravit

Ponikuninkuusravit on vuodesta 2005 alkaen järjestetty lapsiperheille suunnattu tapahtuma, joka järjestetään vuosittain eri raviradoilla ympäri Suomea. Vuoden 2021 Ponikuninkuusravit kisattiin Espoossa Vermon raviradalla. Vermo Areena halusi kehittää lapsiperheiden viihtyvyyttä sekä tapahtumassa, että alueella kokonaisvaltaisesti.

Toimitimme alueelle pomppulinnoja ja toteutimme lisäksi Ponikunkuusravitapahtumaan kaksi todella suosittua aktiviteettipistettä. Toisella aktiviteettipisteellä lapset pääsivät pomppimaan puhallettavilla pomppuhevosilla ja toisella pisteellä ratsastamaan hauskoilla mekaanisilla poneilla.

Yksittäiset tuotteet tapahtumiin

Meiltä löydät tapahtumasi kehittämiseen monipuolisesti tuotteita, joilla voidaan rakentaa suurempia tai pienempiä kokonaisuuksia. Myös yksittäisillä tuotteilla saadaan tapahtumiin toteutettua hauskoja ohjelmanumeroita ja erilaisia kilpailuja sekä aktivoimaan osallistujia. Pienilläkin toimenpiteillä tapahtumakokemusta saa parannettua tuntuvasti.

Esimerkkituotteita

Interaktiivinen reaktioseinä
Interaktiivinen rumpupeli
Interaktiivinen reaktiorata

Kikkatikkaat
Benji-juoksurata
Koripallopeli

Rock´ n Roll -tasapainopeli
Gladiaattori
Jalkapallo-darts

Ottelutapahtuman kehittäminen

Tarkkuusjalkapallo
Neuron Race -nopeuspeli

Tutustu tästä koko vuokratuotteiden valikoimaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää tapahtumien kehittämismahdollisuuksista.
Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.