Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Sisäleikkipaikka- ja huvipuistoprojekteja

Sisäleikkipaikat

Meillä on pitkä kokemus lasten sisähuvipuistojen suunnittelusta ja rakentamisesta jo 1980-luvulta lähtien. Lisäksi olemme tehneet jo parin vuosikymmenen ajan isoja pop up-tyyppisiä PomppulinnaMaailma-sisähuvipuistoja.

Tässä on muutamia esimerkkejä tekemistämme projekteista.

Skidipark – Oulu
Oulun Ideaparkin yhteyteen avattiin vuonna 2016 Skidipark, johon vuokrasimme 1 600 m² tilassa toimivan sisähuvipuiston laitteet. Skidipark toimi yli kolmen vuoden ajan Ideaparkissa siten että Coinline Oy vastasi laitteiden toiminnasta sekä huollosta ja Ideapark pyöritti päivittäistä toimintaa.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto – Helsinki
Joulun 2016 Tapaninpäivästä loppiaiseen järjestettiin yhteistyössä Helsingin Messukeskuksen ja Megaeläimen kanssa jättikokoinen 9 000 m²:n
Pomppulinnataivas -lasten sisähuvipuisto. Tämä 14 päivää auki ollut pop-up huvipuisto sai valtaisan suosion ja palaute oli erittäin positiivinen. Coinline toimitti kaikki kyseisen tapahtuman huvilaitteet. Joululomalla 2017 tehtiin vielä suurempi sisähuvipuisto, joka oli Pohjoismaiden, ellei jopa Euroopan suurin. Vuonna 2018 Messukeskuksessa järjestetty Suomen Suurin Sisähuvipuisto oli jo yli 14 000 m²:n kokoinen!

Leikkiluola – Helsinki
Toteutimme Hakaniemen torin alle yhdessä Arena Centerin kanssa 1 000 m²:n kokoisen Leikkiluola -sisähuvipuiston. Coinline järjesti laitteet ja Arena Center hoiti päivittäisen toiminnan ja markkinoinnin. Leikkiluola toimi tuotonjakoperiaatteella kahdeksan vuoden ajan vuodesta 2008 vuoteen 2016.

Trampoliini- ja pelikeskus Super Skypark – Tallinna, T1-ostoskeskus
Suunnittelimme ja toteutimme Tallinnan uusimman ostoskeskuksen sisähuvipuistoon jättikokoisen seikkailulabyrintti -leikkipaikan joka kohoaa 10 metrin korkeuteen.

PomppulinnaMaailma – Turku
Olemme tehneet jo parin vuosikymmenen ajan isoja pop up-tyyppisiä PomppulinnaMaailma-sisähuvipuistoja. Joulukuussa 2018 avattiin ensimmäinen loppiaiseen saakka auki oleva PomppulinnaMaailma Turun Messukeskuksessa. Paikalla on ollut nyt jo parina vuonna 4 000 m²:n verran pomppulinnoja, pelejä ja muuta mukavaa tekemistä koko perheelle!

Tykkimäki – Kouvola
Coinline on toimittanut myös esimerkiksi Kouvolan Tykkimäellä olevan 600 m²:n kokoisen Mukkelis Makkelis -sisähuvipuiston laitteet.

Huvipuistot

Olemme toimittaneet huvipuistolaitteita useille suomalaisille ja ulkomaisille huvipuistoille. Myymämme huvipuistolaitteet ovat olleet pääsääntöisesti käytettyjä.

Olemme mm. ostaneet erään Pohjoismaisen huvipuiston lähes kaikki laitteet ja myyneet ne eteenpäin kattavan verkostomme kautta.

Asiakkaitamme ovat mm. Linnanmäki, Tykkimäki, Santapark, Powerpark, Puuhamaa, Gröna Lund, Furuviksparken ja Djurs Sommerland.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla tarkemmin toteuttamistamme projekteista tai kiinnostuit yhteystyöstä kanssamme, niin soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista.