Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Interaktiiviset reaktiotuotteet

Interaktiiviset reaktiotuotteet ovat huippu-uutuuksia. Näissä tuotteissa yhdistyvät mukaansa tempaavasti fysiikka, keskittymiskyky, kaverin haastaminen ja hauskanpito. Nämä tuotteet yhdistävät ainutlaatuisesti valon, äänen ja pelaamisen täysin langattomasti. Pelejä ohjataan keskusyksiköstä, joka toimii samalla myös tulostauluna. Pelikokonaisuus sisältää 10 painiketta. Interaktiivia reaktiopelejä voi pelata painamalla painikkeita, heittämällä painikkeita palloilla, laukomalla salibandypallolla tai vaikka ampumalla niitä kohti esim. NERF-aseilla. Interaktiivista reaktiopeliä voi myös pelata muunlaisilla pinnoilla ja ympäristöissä, esimerkiksi liikuntasaleissa tai vaikka metsässä.

Neljä erilaista pelimuotoa

Pelimuotoja on neljä ja näitä voi pelata yksin, kaveria vastaan tai joukkueiden kesken. Perinteisessä reaktiopelissä kerätään mahdollisimman paljon pisteitä painamalla sattumanvaraisesti syttyviä valoja pelaamalla määritetyn ajan tai valittuun pistemäärän asti. Perinteisen reaktiopelin lisäksi pelimuotoina löytyy värin ryöstö, kotipesäottelu ja muistipeli. Halutessasi saat lisätietoja muista pelimuodoista myynnistämme.

Interaktiivisesti myös pienemmille lapsille

Interaktiivisten pelimuotojen lisäksi järjestelmässä on myös neljä erilaista valon, musiikin ja äänen yhdistävää teemaa (maatila, viidakko, merirosvo ja prinessa), jotka toimivat ilman kilpailullista ideaa. Näissä taustalla soi teeman mukainen musiikki ja valot syttyvät satunnaisessa järjestyksessä. Kun valoja koskettaa, niin painikkeesta kuuluu teeman mukainen ääni. Tämä on suosittu toimintomalli etenkin pienemmille lapsille.

Interaktiiviset tuotteet toimivat hyvin erilaisissa tapahtumissa ja esimerkiksi messuilla ja pr-tilaisuuksissa.

Interaktiivinen reaktioseinä

Interaktiivinen reaktioseinä on saatavissa neljällä erilaisella valmiilla teemalla. Valmiit teemat ovat viidakko, jalkapallo, sirkus ja avaruus. Reaktioseinä on kooltaan 5 x 2,52 m ja syvyyssuunnalta tilaa tarvitaan pelaamiseen n. 1-3 metriä.

Interaktiivinen reaktioseinä on kustomoitavissa edullisesti myös juuri halutun näköiseksi ja kokoiseksi. Kustomoinnin hinta vain 490,- + alv 24 %.

Näistä linkeistä pääset tuotesivuille:
Interaktiivinen reaktioseinä – viidakko Katso tuotevideo tästä
Interaktiivinen reaktioseinä – sirkus
Interaktiivinen reaktioseinä – avaruus
Interaktiivinen reaktioseinä – jalkapallo Katso tuotevideo tästä

Interaktiivinen reaktiorata

Interaktiivinen reaktiorata on 11,5 m pitkä ja 3,3 m leveä näyttävä liikunnallinen kokonaisuus.

Interaktiiviset pelipainikkeet kiinnitetään haluttuihin paikkoihin radan keskelle ja pelataan 1 vs 1 tai haluttaessa joukkuepelinä. Interaktiivista reaktiorataa voi pelata myös Benji Run ratavaljasversiona, jolloin lisävastusta tuo pelaajille kiinnitettävät valjaat ja kumiköydet.

Katso myös tuotevideo Interaktiivisesta reaktioradasta!

Interaktiivinen reaktiojuoksupeli

Interaktiivinen reaktiojuoksupeli on huippuhauska liikunnallinen kokonaisuus, jolla teet esimerkiksi harjoitusten alkuverryttelystä tai fysiikkaosiosta päivän hauskimman osuuden.

Reaktiojuoksupeli on täydellinen valinta urheiluseurojen harjoitusten monipuolistamiseen.
Sopii myös koulujen liikuntatunneille oppilaiden aktivoimiseen reaktio- sekä koordinaatiokykyä kehittävällä hauskalla tavalla.

Interaktiivinen rumpupeli

Interaktiivinen rumpupeli on kahdelle pelaajalle tarkoitettu erittäin hauska reaktiopeli. Pelissä kilpaillaan 1 vs 1 kumpi on nopeampi rumpali.

Rummuissa olevat valot syttyvät sattumanvaraisessa järjestyksessä kummankin pelaajan rumpusetissä ja ideana on lyödä oman rumpusetin valoja jättimäisillä rumpukapuloilla ja kerätä pisteitä. Tulostaulu laskee pisteet ja ajan loputtua voittaja on selvillä. Samanlainen idea kuin perinteisessä interaktiisessa reaktiopelissä, mutta pelialustana on puhallettava tuplarumpusetti.

Muita interaktiivisia reaktiotuotteita

Reaktioseinäpelit

Reaktioseinä – Speed of Light on näyttävä 1-2 pelaajan nopeuspeli upeilla valo- ja ääniefekteillä. Seinämän painikkeisiin syttyy valoja, joita yritetään painella mahdollisimman paljon ja nopeasti pisteiden saamiseksi – samaan aikaan välttäen virhepainalluksia, joista tulee miinuspisteitä. Saatavilla on myös pienempi Lasten reaktioseinä – Little Speedy, joka sopii perheen pienimmille pelaajille.

Reaktioseinä Batak Pro on hauska ja monipuolinen reaktioseinäpeli joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Seinämässä on 12 valopainiketta, joihin syttyy yksi tai useampi valo kerrallaan pelimuodosta riippuen. Pelimuotoja on useita erilaisia. Tämä reaktiopeli on myös kustomoitavissa.

Neuron Race reaktio- ja nopeuspeli

Neuron Race on on erittäin nopeatempoinen ja näyttävä reaktio- ja nopeuspeli kahdelle pelaajalle. Kumpikin pelaaja painaa oman puolen valoja niiden syttyessä. Kun napin valo palaa, painalluksesta saa pisteen ja jos painaa painiketta, jossa ei pala valoa, niin saa miinuspisteen. Voittaja on se kummalla on peliajan loppuessa enemmän pisteitä.

Mestareiden mestari -reaktiotesti PRO

Mestareiden mestari -reaktiotesti on saman nimisestä TV-ohjelmasta tuttu valokamppailu. Satunnaisen ajan kuluttua yksi pöydällä olevista valopilareista sammuu. Pelaaja, joka ehtii ensin saada kiinni sammuneen valopilarin, voittaa. Pelin on päätyttyä reaktioaika näkyy sekunnin tuhannesosina voittaneen pelaajan edessä olevalla näytöllä.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää interaktiivisista tuotteista, niin ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisätietoja.
Voit soitaa myyntiimme tai täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Saatuamme yhteydenottolomakkeen, otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.