Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Messurakentajat ja näytteilleasettajat

Meiltä löydät aktiviteetit, jotka herättävät kiinnostuksen tulla juuri sinun osastollesi.

Oletko tekemässä itsellesi tai kumppanillesi messuosastoa ja etsit sinne kiinnostavaa vetonaulaa? Valikoimastamme löytyy varmasti ratkaisu myös sinulle ja osastollesi. Meiltä löydät Suomen laajimman ja monipuolisimman viihdelaitevalikoiman, lähes 1000 tuotetta ja mm. yli 150 pomppulinnaa.

On mistä valita

Valikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja vetonaulaksi messuosastollesi.

Messuosastolla toimivat hyvin onnenpyörät, noppapelit, jukeboxit, hedelmäpelit, pajatsot, flipperit, nopeustestit, ennustuslaitteet, kourapelit, popcorn- ja hattarakoneet sekä myös huippusuosittu Cash box.

Urheilullisemmista pelivaihtoehdoista messuosastolla toimii hyvin mm. nyrkkipallopeli, jalkapallo-rankkaripeli, Härkä-voimatesti, reaktioseinäpeli ja tikanheittopeli.

Perheen pienimmille löytyy omat kiinnostavat tuotteet, esim. lasten nopeustestit, ilmakiekot ja pallomeret, karusellit sekä keinuautomaatit.

Tutustu täältä kaikkiin vuokratuoteisiimme ja pyydä tarjous!

Lataa tästä messuosastoesite (pdf)

Lähes kaikki tuotteet voidaan brändätä yrityksesi tai asiakkaasi näköisiksi.

Tapahtumarakenteet ja -tekniikka

Tarvitsetko trussirakenteita messuosaston rajaamiseen tai esimerkiksi ääni- & valotekniikkaa? Meiltä saat tarvittaessa vuokrattua myös esimerkiksi messupöydän ja esitetelineen osastollesi. Tapahtumarakenteet ja -tekniikka sivulta löydät erilaisia vaihtoehtoja joilla tuot messuosastoasi paremmin esille.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista, joten soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen. Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.