Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Pallomeren pallojen pesu

Pallomeren pallojen säännöllinen pesu on tärkeää bakteerien ja virusten leviämisen ehkäisemiseksi. Tutkimusten mukaan pallomeriin voi kertyä huomattava määrä bakteereja, joista osa voi olla haitallisia ihmisille. Esimerkiksi Yhdysvalloissa Georgian osavaltiossa tehdyssä, kuusi näytteenottopaikkaa kattavassa tutkimuksessa pallomeristä löydettiin jopa 31 eri bakteerilajia.

Säännöllisen pesusyklin noudattaminen on siis ensiarvoisen tärkeää.

Hyvin puhdistettu ja oikealla hygieniatasolla pidetty pallomeri on terveellinen ja turvallinen leikkipaikka ympäri vuoden.

Mikä on sopiva aikaväli pallojen pesulle?

Sopiva pesusykli riippuu pallomeren käyttöasteesta. Joissain paikoissa muutaman kerran vuodessa voi olla sopiva määrä, mutta paikoissa joissa pallomeren käyttö on kovaa, pallot on syytä pestä jopa useita kertoja kuukaudessa. Näin toimitaan esimerkiksi useilla risteilyaluksilla, joissa käyttö on pääsääntöisesti erittäin kovaa.

Normaalin puhdistussyklin lisäksi pallomeren pallot tulee puhdistaa aina tarpeen mukaan. Esimerkiksi ikävässä tilanteessa, jossa lapsi oksentaa pallomerialtaaseen, koko pallomeriallas on suljettava välittömästi muilta käyttäjiltä ja pallot on puhdistettava ja pestävä huolellisesti.

Coinlinen tarjoamat pallojen pesuratkaisut

Pallomeren pallojen puhdistus voi olla työlästä ilman sopivia työvälineitä. Pallomerissä on usein tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia palloja, joten pallojen puhdistus yksitellen vie todella kauan aikaa.

Kauttamme voit vuokrata pallopesurin ja pesuaineet tai vaihtoehtoisesti kokonaisvaltaisen pallomeren perushuoltopalvelun, joka sisältää pallomeren jokaisen pallon pesun, tyhjän pallomerialtaan imuroinnin sekä desinfioinnin.

Tutustu tarkemmin allaolevista linkeistä

Pallomeren pallopesurin vuokraus

Pallomeren perushuoltopalvelu

Suunnitteletkö oman pallomeren hankintaa tai vuokrausta?

Tutustu vuokrattavissa oleviin pallomeriimme

Halutessasi voit myös ostaa meiltä pallot ja tehdä oman pallomeren. Myymme uusia pallomeren palloja sekä käytettyjä hyväkuntoisia ja pestyjä palloja.

Uudet pallomeren pallot

Käytetyt pallomeren pallot

Kiinnostuitko pallojen pesupalvelustamme?

Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.