Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Myynti

Myymme uusia ja käytettyjä viihde-, tapahtuma- ja messulaitteita. Suosituimpia myyntituotteitamme ovat sisäleikkipaikkavälineet, pomppulinnat, pallomeren pallot ja mm. pelikoneet. Olemme rakentaneet vuosikymmenten aikana laajan yhteistyökumppaniverkoston ja voimme tarjota sinulle parhaat tuotteet kilpailukykyisin hinnoin.

Coinline on Suomen suurin pomppulinnojen ja viihdelaitteiden aarreaitta!

Saat kauttamme mm.

Pallomeren pallot
Euroopassa valmistettuja erittäin laadukkaita erivärisiä pallomeren palloja löytyy varastosta kymmeniä tuhansia. Pallomme ovat sekä CE- että TüV-hyväksyttyjä. Myymme pallomeren palloja säkeittäin. Vuokraamme myös pallomeren pallojen pesulaitteita.

Pomppulinnat, seikkailupomppulinnat ja puhallettavat liukumäet
Kumppaneinamme ovat luotettavimmat eurooppalaiset valmistajat ja pystymme tarjoamaan Suomen parhaan osaamisen pomppulinnoihin ja niiden operointiin liittyen. Meiltä löytyy varastosta aina sekä uusia että hyväkuntoisia käytettyjä pomppulinnoja. Kaikki pomppulinnat täyttävät eurooppalaiset turvallisuusnormit. Pomppulinnoja saa myös joko osittain tai täysin kustomoituina. Kaikki myymämme pomppulinnat on suunniteltu julkiseen käyttöön eli ne ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Annamme kaikille myymillemme uusille pomppulinnoille ja puhaltimille vuoden takuun.
Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Mikäli emme pysty toimittamaan tilaamasi pomppulinnaa sovitussa ajassa, niin saat halutessasi vastaavan kokoisen pomppulinnan käyttöösi toimitukseen asti veloituksetta!

Nopeustestit
Aloimme valmistamaan testilaitteita 1980-luvulla ja olemme valmistaneet niitä useita tuhansia. Vuonna 1990 tarjosimme testilaitteitamme Spedelle hänen ohjelmaansa ja ”Speden Spelien” ansiosta Nopeustestistä tuli tunnetuin tuotteemme Suomessa. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia lasten ja aikuisten pelejä. Myymme myös käytettyjä vuokrakäytössä olleita pelejä säännöllisesti.

Sumopuvut lapsille ja aikuisille
Sumopuvut ovat ikuinen suosikki. Varastossamme on jatkuvasti uusia myynnissä olevia sumopukuja niin lasten kuin aikuisten koossa.

Soft play tuotteet ja Soft climb -kiipeilyseinät
PVC-muovilla päällystetyt pehmeät vaahtomuovisisältöiset tuotteet ovat eläinhahmoja, isoja palapelejä tai erikokoisia rakennuspalikoita. Soft climb -kiipeilyseinät ovat loistavia elementtenttejä esimerkiksi lastenhuoneisiin tai leikkipaikkoihin.