Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Pop-up tapahtumat

Pop-up tapahtumat - sisältötuotteet

Pop-up tapahtumat ovat lyhyempiä tapahtumakokonaisuuksia, jotka tarjoavat kuluttajalle, henkilökunnalle tai muulle kohderyhmälle mielenkiintoista tekemistä ja osallistavaa sisältöä. Suosituimpia pop-up tapahtumat ovat tuotelanseerauksissa, sesonkikohtaisissa tapahtumapäivissä, syntymäpäivätapahtumissa, messuilla ja missä vaan hulabaloissa, kun halutaan nähtävää ja koettavaa. Me tarjoamme paljon mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin.

Sisältötuotteet tapahtumaasi

Meiltä löydät Suomen laajimman vuokrattavien tapahtumalaitteiden valikoiman ja varmasti myös sisältötuotteet sinunkin tapahtumaasi. Tarvitset sitten aktivointipeliä, arvontalaitetta, action-tuotetta tai vaikka pomppulinnaa sesonkiavajaisiin, niin löydät tarvitsemasi tuotteet laajasta valikoimastamme. Saat tapahtumaasi tarvittaessa myös tapahtumahenkilöstön yhteistyökumppaniemme kautta.

Tarjoamme paljon valinnanvaraa erilaisille kohderyhmille, esimerkiksi lapset, nuoret, aikuiset, seniorit sekä erilaisia sesonkien ja teemojen ympärille rakennettuja kokonaisuuksia. Saat tuotteet sitä edullisemmin mitä pidemmäksi aikaa vuokraat.
Tutustu tästä vuokralaitevalikoimaan.

Pop-up tapahtumat - Pomppulinnamaailma

Pomppulinnamaailma

Jos lapset ja lapsiperheet ovat kohderyhmänä, niin voimme toteuttaa helposti pienempänä tai isompana kokonaisuutena Pomppulinnamaailman.

Pomppulinnamaailma sisältää erilaisia puhallettavia pomppulinnoja, seikkailupomppulinnoja, liukumäkiä ja leikkikeskuksia sekä haluttaessa pelipisteitä.

Konseptilla voidaan toteuttaa helposti ja nopeasti näyttäviä kokonaisuuksia tilaan kuin tilaan niin sisälle kuin ulos.
Lisätietoja Pomppulinnamaailmasta.

Tuotteet myös brändättynä

Saat lähes kaikki tuotteemme myös brändättynä juuri sen näköisinä kun haluat, onpa kyseessä yksittäinen tapahtumalaite tai laajemmat kokonaisuudet.
Lue lisää kustomointimahdollisuuksista.

Pop-up tapahtumat - tuotteet brändättynä

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja mahdollisuuksista.
Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on mahdollista.