Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Nopeustesti -peli

Yksi kautta aikojen suosituimmista tuotteistamme on legendaarinen nopeustestipeli. Reilun kolmenkympin ikään päässyt peli on edelleen erittäin suosittu niin vuokra- kuin myyntituotteena. Nopeustesti soveltuu hyvin erilaisiin tapahtumiin ja messuille messuosaston kiinnostavaksi vetonaulaksi. Nopeustestejä löytyy monista yrityksistä henkilökunnan taukotiloista ja vastaanottotiloista sekä erilaisista vanhustenhoidon, nuorisotoimen ja lastenhoidon tiloista sekä monista muista kerhotiloista. Myös useista kodeista löytyy oma nopeustesti.

Nopeustestistä on moneksi

Vuokraamme ja myymme original nopeustestejä, mutta tarjolla on pienellä lisäkustannuksella mahdollisuus tehdä ja toteuttaa juuri haluamasi näköinen kustomoitu kokonaisuus. Nopeustestin personointi on edullista ja helppoa. Jos haluat toteuttaa personoidun nopeustestin, niin saat meiltä pohjan mihin voit suunnitella haluamasi kokonaisuuden.

Nopeustesti vuokraamalla

Vuokraamme nopeustestejä sekä aikuisten että lasten versiona. Vuokraaminen on suosittu tapa kokeilla peliä ja lisätä tapahtumien tai messuosastojen kiinnostavuutta.
Vuokratuotteeseen voit tutustua tästä
Lasten vuokranopeustestiin pääset tästä

Osta nopeustesti omaksi

Myymme myös alkuperäistä nopeustestiä. Annamme nopeustesteille 2 vuoden takuun.
Tutustu myyntituotteeseen tästä

Kustomoitu nopeustesti juuri sen näköisenä kuin haluat. Räätälöidyllä nopeustestillä erotut joukosta ja saat viestisi tai yrityksesi esille juuri haluamallasi tavalla. Kustomoituun nopeustestiimme sisältyy räätälöity pelilevyn kansi. Kysy lisätietoja, jos haluat myös jalan kustomoituna.

Kustomoituun nopeustestiin pääset tutustumaan täällä

Nopeustestin pelaaminen

Pelin idea on yksinkertainen, niin kuin useilla menestyvillä pelituotteilla. Nopeustestissä valot syttyvät yksi kerrallaan satunnaisessa järjestyksessä koko ajan nopeutuen. Jokainen valon syttyminen kuitataan painamalla syttynyttä valopainiketta. Jossain vaiheessa raja tulee vastaan ja painaa vahingossa väärää nappia ja peli päättyy. Mukaansa tempaavan pelin ennätyksistä on paljon legendaarisia juttuja. Useilta olemme kuulleet useiden satojen pisteiden tuloksia ja kovimmat huhut kertovat jopa yli 1000 pisteeseen pääsystä. Mikä on sinun ennätyksesi?

Nopeustestin historia

Nopeustesti on täysin suomalainen tuote. Sen kehittäjä ja isä on omistajamme Harri Mononen yhdessä silloisen liikekumppaninsa Seppo Korhosen kanssa. Nopeustesti tuli tunnetuksi Speden Spelit tv-ohjelmasta, jota esitettiin kolmoskanavalla ja MTV3:lla 1988-2002. Tarjosimme Spedelle ohjelmaan nopeustestilaitetta. Hän innostui siitä niin, että pyysi tuomaan laitteita jo seuraavan päivän nauhoitukseen. Spedellä oli kokeiltavana kolme erilaista testilaitettamme. Niistä nopeustesti soveltui parhaiten Speden Speleihin. Nopeustesti oli osa ohjelmaa yli 10 vuotta. Spede oli myös itse taitava ja kunnianhimoinen näppäilijä. Toimitimme hänelle myös nopeamman version laitteesta. Lue lisää Speden Speleistä.

Speden Spelit pelipaketti

Järjestä oma ikimuistoinen ja hirmuisen hauska Speden Spelit tapahtuma. Vuokraamme Speden Spelit pelipakettiä, jossa paljon erilaisia peliosuuksia suoraan huippusuositusta tv-formaatista. Sopii loistavasti erilaisiin tapahtumiin ja vaikka kokonaisuudeksi tyky-päivään. 

Vuokraa Speden Spelit pelipaketti tästä.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit nopeustestistä tai sinulle heräsi jotain kysyttävää voit soittaa tai laittaa sähköpostia myyntiimme. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen. Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista.