Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Nopeustesti -peli

Aito nopeustesti -peli

Yksi kautta aikojen suosituimmista tuotteistamme on legendaarinen nopeustesti -peli. Reilun kolmenkympin ikään päässyt peli on edelleen erittäin suosittu niin vuokra- kuin myyntituotteena. Nopeustesti -peli soveltuu hyvin erilaisiin tapahtumiin ja messuille messuosaston kiinnostavaksi vetonaulaksi. Nopeustestejä löytyy monista yrityksistä henkilökunnan taukotiloista ja vastaanottotiloista sekä erilaisista vanhustenhoidon, nuorisotoimen ja lastenhoidon tiloista sekä monista muista kerhotiloista. Myös useista kodeista löytyy oma nopeustesti. Katso video nopeustestistä.

Nopeustesti -pelistä on moneksi

Vuokraamme ja myymme original-nopeustestejä, mutta tarjolla on pienellä lisäkustannuksella mahdollisuus tehdä ja toteuttaa juuri haluamasi näköinen kustomoitu kokonaisuus. Nopeustestin personointi on edullista ja helppoa. Jos haluat toteuttaa personoidun nopeustestin, niin saat meiltä pohjan mihin voit suunnitella haluamasi kokonaisuuden.

Vuokraa nopeustesti -peli

Kustomoitu nopeustesti -peli

Nopeustesti -pelin vuokraus on suosittu tapa kokeilla peliä ja lisätä tapahtumien tai messuosastojen kiinnostavuutta. Vuokraamme nopeustestejä myös lasten versioina ja kompaktina pöytäversiona.

Osta nopeustesti -peli omaksi

Myymme uusia, alkuperäisiä nopeustestejä, pöytämallisia nopeustestejä, sekä lasten nopeustestejä. Annamme kaikille uusille nopeustesteillemme 2:n vuoden takuun.

Kustomoitu nopeustesti on tilattavissa juuri sen näköisenä kuin haluat. Räätälöidyllä nopeustestillä erotut joukosta ja saat viestisi tai yrityksesi esille juuri haluamallasi tavalla. Kustomoituun nopeustestiimme sisältyy räätälöity pelilevyn kansi. Kysy lisätietoja, jos haluat myös jalan kustomoituna.

Nopeustestin pelaaminen

Nopeustesti -peli Speden Speleissä

Pelin idea on yksinkertainen, niin kuin useilla menestyvillä pelituotteilla. Nopeustestissä valot syttyvät yksi kerrallaan satunnaisessa järjestyksessä koko ajan nopeutuen. Jokainen valon syttyminen kuitataan painamalla syttynyttä valopainiketta. Jossain vaiheessa raja tulee vastaan ja painaa vahingossa väärää nappia, jolloin peli päättyy. Mukaansa tempaavan pelin ennätyksistä on paljon legendaarisia juttuja. Useilta olemme kuulleet useiden satojen pisteiden tuloksia ja kovimmat huhut kertovat jopa yli 1000 pisteeseen pääsystä. Mikä on sinun ennätyksesi?

Nopeustestin historia

Nopeustesti on täysin suomalainen tuote. Sen kehittäjä ja isä on omistajamme Harri Mononen yhdessä silloisen liikekumppaninsa Seppo Korhosen kanssa. Nopeustesti tuli tunnetuksi Speden Spelit TV-ohjelmasta, jota esitettiin kolmoskanavalla ja MTV3:lla 1988-2002. Tarjosimme Spedelle ohjelmaan nopeustestilaitetta. Hän innostui siitä niin, että pyysi tuomaan laitteita jo seuraavan päivän nauhoitukseen. Spedellä oli kokeiltavana kolme erilaista testilaitettamme. Niistä nopeustesti soveltui parhaiten Speden Speleihin. Nopeustesti oli osa ohjelmaa yli 10 vuotta. Spede oli myös itse taitava ja kunnianhimoinen näppäilijä. Toimitimme hänelle myös nopeamman version laitteesta. Lue lisää Speden Speleistä. Nopeustesti on valittu Suomen pelimuseoon sadan suomalaisen merkittävän pelin joukkoon. Vuonna 2021 Nopeustesti lisättiin myös Urheilumuseon päänäyttelykokoelmaan e-urheiluosaston yhteyteen.

Nopeustesti oli mukana myös vuoden 2023 Formula 1 -kaudella. Pöytämallinen nopeustestimme kiersi kisakoneiston matkassa osakilpailusta toiseen ja F1-kuljettajat Valtteri Bottaksesta Charles Leclerciin mittelivät ajoradan ohella paremmuudesta myös formulavarikoilla järjestetyissä nopeustestikisoissa. Charles Leclerc tykästyi laitteeseen jopa niin paljon että halusi laitteen omakseen.

Speden Spelit pelipaketti

Järjestä oma ikimuistoinen ja hirmuisen hauska Speden Spelit tapahtuma. Vuokraamme Speden Spelit -pelipakettia, jossa paljon erilaisia peliosuuksia suoraan huippusuositusta tv-formaatista. Sopii loistavasti erilaisiin tapahtumiin ja vaikka kokonaisuudeksi tyky-päivään.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit nopeustestistä tai sinulle heräsi jotain kysyttävää voit soittaa tai laittaa sähköpostia myyntiimme.
Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.
Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista.