Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Hierontatuoli, 5 €:n rahalukolla


Kysy tarjousta!

  • setelilukko/ilmaiskäyttö
  • esim. 5€ / 10min
  • 4 ohjelmaa

Koko (L × S × K) 1.1 × 1.6 × 1.2 m
Koko m²1.8

Myydään hierontatuoli julkiseen käyttöön. Valittavissa neljä perusohjelmaa, joista yksi on venyttävä, yksi rentouttava, yksi virkistävä ja yksi palauttava hierontaohjelma.

Mekaaniset rullat hierovat selkää ja pakaroita samalla kun pohkeet, käsivarret ja olkapäät saavat paineilmahieronnan. Mahdollisuus myös penkin lämmitykseen hieronnan aikana.

Hierontatuoli on tällä hetkellä säädetty ilmaiskäytölle. Tuolin vieressä olevan ohjausyksikön päälle on asennettu nappi jota painamalla saa aina 2,5 minuuttia hierontaaikaa. Näin ollen neljällä painalluksella saa 10 minuuttia hieronta-aikaa.

Ohjausyksikössä on optio myös setelimaksulle ja tuoli voidaan säätää toimimaan esimerkiksi 10 minuuttia viiden euron setelillä. Hieronta-aika ja maksu ovat molemmat säädettävissä. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta tarjouspyynnön yhteydessä, mikäli toivot laitteen toimivan setelillä.

Hierontatuoli on ideaali laite esimerkiksi kampaamon, kuntosalin tai elokuvateatterin aulaan, mutta sopii loistavasti myös astetta paremmaksi TV-tuoliksi kotikäyttöön.

Halutessasi voit myös vuokrata hierontatuolin esimerkiksi messuosastollesi.

Pyydä tarjous