Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Biljardipöytä – SAM Magno Cosmic


Kysy tarjousta!

  • 7 jalan kivipöytä
  • UV-yksityiskohdat
  • julkiseen käyttöön

Paino 280 kg
Koko (L × S × K) 2.3 × 1.3 × 0.83 m
Koko m²3.0
Suositeltava kuljetusmuotoKuorma-auto

Myydään biljardipöytä julkiseen käyttöön esimerkiksi ravintolaan tai biljardisaliin. SAM Magno Cosmic biljardipöytä on kuin kotonaan etenkin pimeässä/hämärässä ympäristössä, kuten baarissa, pelihallissa tai vastaavassa tilassa. Neonkeltaiset yksityiskohdat biljardipöydässä tulevat hienosti esiin Black light / UV-valaistuksessa.

Espanjalainen SAM on yksi luotetuimpia biljardipöytien valmistajia koko Euroopassa. Tämä 7 jalan Magno Cosmic -malli on nuorekkaan näköinen biljardipöytä, joka sopii esimerkiksi sporttibaariin tai keilahalliin. UV-efektin ansiosta tämä pöytä sopii mainiosti myös hohtokeilailun tai hohtogolfin pariksi.

Tässä seitsemän jalan timanttihiotussa liuskekivipöydässä on mm. helppokäyttöinen vaaitusjärjestelmä, laadukas vanerikabinetti, pehmustettu pallojen palautus ja valmistajan oma Proactive Cushion -järjestelmä. Lue lisää Magno Cosmic -pöydästä valmistajan sivuilta.

Myymme tämän uuden Magno Cosmic pöydän alle puoleen hintaan uuden pöydän hinnasta (kyllä, luit aivan oikein). Pyydä siis tarjous ja hanki sinäki omasi!

Meiltä on mahdollista tilata myös kuljetus-/asennuspalvelu. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta tarjouspyynnön yhteydessä.

Pyydä tarjous


Katso myös nämä