VUOKRAUS

Laitevuokrauksemme alkoi 90-luvun alussa kun Speden ohjelmasta tuttua nopeustestiämme kyseltiin vuokralle erilaisiin tapahtumiin. Olemme kolmen vuosikymmenen aikana kehittäneet laitevalikoimaamme jatkuvasti ja nykyään meillä on Suomen suurin, lähes tuhannen tuotteen valikoima. Suosittuja laitteitamme ovat esimerkiksi sumopuvut, pomppulinnat, kasinolaitteet, testauspelit, laseraseet, pallomeret, popcorn- ja hattarakoneet sekä flipperit.

Säästä! Saat 10% alennusta tuotteiden hinnasta kun vuokraat vähintään kolme tuotetta.

Yksittäisten laitteiden lisäksi tarjoamme myös isompia kokonaisuuksia ja suosittuja tarjouspaketteja tyky-päiville, pikkujouluihin, messuille, syntymäpäiville sekä erilaisiin teemajuhliin lapsille ja aikuisille.

Tarjoamme myös täysin asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöityjä paketteja, joihin sisältyy esimerkiksi kuljetukset sekä laitevalvojat tai pelinhoitajat.

Veloitamme vuokran ainoastaan käyttöpäivältä/-päiviltä. Pyydä tarjous pidemmistä vuokra-ajoista.

Meiltä löydät tarvitsemasi viihdelaitteet parin tunnin illanviettoihin tai vaikka useiden kuukausien pitkäaikaisvuokrauksiin. Laitteet ovat siistejä, turvallisia ja niitä huolletaan säännöllisesti. Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset lisätietoja!

Ylös