Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Istumalätkä

600
ei sis. ALV

  • 3 x 7m kaukalo
  • 10:lle pelaajalle
  • esim. tyky-päiville!

Koko (L × S × K) 3 × 7 m
Koko m²21.0
Sähkön tarveEi vaadi sähköä.
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Istumalätkä-pelissä ottelet kaukalon herruudesta kuin Juti tai Tiki aikoinaan! Jääkiekkopeli on n. 3 m x 7 m, kummassakin joukkueessa 4 pelaajaa + maalivahti. Pelissä istutaan tuoleilla ja mailaa käytetään yhdellä kädellä. Pelataan kolme lyhyttä erää, välillä vaihdetaan pelipaikkoja sekä maalivahtia. Pelivälineenä on kevyt harjoituskiekko, mutta myös sählypallolla voidaan pelata. Vuokrapakettiin sisältyy pelivälineiden ja kaukalon lisäksi maalivahdin kypärät ja kilvet sekä tuolit, mailat, hanskat ja suojalasit kaikille kenttäpelaajille. Lisäksi mukana tulee peliohjeet, tuomarin pilli, sekuntikello sekä varamailoja.

Istumalätkä on todella hauska joukkuepeli, tässä nousee syke istuessakin! Tuote sopii erityisen hyvin jääkiekko-ottelun oheisohjelmaksi tai turnauspeliksi esim. tyky-päiville. Istumalätkä sopii hyvin myös pyörätuolissa oleville pelaajille.

Kaukalon laitaan on mahdollista teettää mainoksia, kuten oikeaankin jääkiekkokaukaloon. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta tarjouspyynnön yhteydessä. Peliä on mahdollista erikseen pyydettäessä pelata myös sählymailoilla ja -pallolla ns. istumasählynä.

Kysy tarjous myös ohjatusta Istumalätkä-matsista!


Katso myös nämä