Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Kuplafutis

45
ei sis. ALV

  • saatavilla 6-10 palloa
  • suosittu joukkupeli
  • esim. tyky-päiville

Suositeltava kuljetusmuotoHenkilöauto

Kuplafutis on viihdyttävä joukkuepeli, joka tuo tavanomaiseen jalkapalloon huippuhauskan lisän! Kaikilla pelaajilla on yllään ilmalla täytettävä pallo jonka sisällä on valjaat. Pelaajat voivat turvallisesti törmäillä keskenään ja taklata vastustajia pelin aikana. Pallot soveltuvat käytettäviksi sisällä ja ulkona (vain nurmikentällä tai tekonurmella).

Kuplajalkapallo on parhaimillaan esimerkiksi tyky-päivien, polttareiden tai vastaavien tilaisuuksien ohjelmanumerona kun kaivataan liikunnallista aktiviteettia, joka nostattaa yhteishenkeä. Vuokraa sinäkin kuplafutis tapahtumasi ohjelmanumeroksi!

Yksittäisen kuplafutis-pallopuvun vuorokausivuokrahinta on 45€ + alv. Pallopukuja on saatavilla yhteensä 10 kpl, mutta vuokraamme myös pienempiä eriä (min. 6 kpl). Puhallin kuplapukujen täyttämiseen ja jalkapallo sisältyvät vuokraan. Pallopuvut menevät pieneen tilaan tyhjennettyinä, eli ne voi noutaa varastoltamme Espoosta kätevästi vaikka henkilöautolla.

Valikoimissamme on myös puhallettava jalkapallokenttä, jolla rajaat kuplafutisalueen näppärästi. Kysy lisää tarjouspyynnön yhteydessä.


Katso myös nämä