Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Lasten tivolijuna – El Paso

0
Kysy tarjousta!

  • upea laite
  • 13 paikkaa
  • sisä-/ulkokäyttöön

Koko (L × S × K) 4 × 13 m
Koko m²52.0
Mitat pakattuna3,1 x 0,9 x 1,6 m ja 1,75 x 0,9 x 2 m (P x L x K)
Sähkön tarve230V / 16A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Vuokraa lasten tivolijuna – El Paso tapahtumasi vetonaulaksi. Tämä upea huvipuistojuna vie lapset mielikuvitusmatkalle Teksasin ja Meksikon rajamaille Rio Granden jylhiin maisemiin.

Juna koostuu veturista ja kolmesta vaunusta. 29m pitkä junarata on ovaalin muotoinen ja pinta-alaltaan noin 4m x 13m. Junaan mahtuu 13 lasta kerrallaan: 1 lapsi veturiin ja 4 lasta kuhunkin vaunuun. Junarata on mahdollista kasata myös pienempänä, joko 4m x 10m tai 4m x 7m kokonaisuutena. Junaradan ympärille on varattava myös noin metri tilaa joka suuntaan radan ja turva-aidan väliin.

Lasten tivolijuna – El Paso näyttää upealta myös iltahämärässä veturin keulassa olevan valon ansiosta. Veturinkuljettajan paikalle istuva lapsi pääsee halutessaan soittamaan messinkistä kelloa aivan kuin entisaikojen veturinkuljettajat villissä lännessä. Suosittelemme junaa 3-6 -vuotiaille matkustajille.

Tivolijunaa voi käyttää sekä sisällä että ulkona, ja se sopii täydellisesti esimerkiksi markkinoille tai kauppakeskustapahtumiin. Laite vaatii valvojan, joka valvoo toimintaa ja ohjaa junan liikettä ohjausyksikön avulla.

Vinkki: Halutessasi voit vielä päivittää tuotetta ”safarijunaksi” lisäämälle radan keskelle kauttamme saatavat villieläin-koristepatsaat.


Katso myös nämä