Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Sega Rally 2 -rallipeli

650
ei sis. ALV

  • legendaarinen autopeli
  • tuttu pelihalleista

Paino 550 kg
Koko (L × S × K) 1.75 × 1.75 × 2 m
Koko m²3.1
Sähkön tarve230V / 5A.
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Sega Rally 2 -rallipeli vuokralle tapahtumaasi! Sega Rally on kaikkien aikojen suosituin videopeliautomaatti Suomessa ja erittäin suosittu laite ympäri maailmaa. Tässä pelisarjan toisessa osassa on todella aito ajotuntuma ja oikeantuntuiset radat, jotka takaavat mainion kokemuksen. Voit ajaa aikaa tai kilpaa kaveria vastaan. Valitse autoksi esimerkiksi Toyota Corolla, Subaru Impreza tai vaikka Lancia Stratos ja aja erilaisia ratoja sora-, asfaltti- ja talvipinnoilla.

Voit ajaa yhtä vapaavalintaista rataa (useita kierroksia) tai Championship-pelimoodissa useita ratoja yhden kierroksen kutakin. Yhden ajon kesto on n. 3-5 minuuttia ajotaidoista riippuen. Laite ylläpitää parhaita aikoja. Ota Mitsubishi Lancer alle ja löydä sisäinen Tommi Mäkisesi!

Sega Rally 2 menee kuljetuksen ajaksi kahteen osaan ja liikkuu pyörillä. Ylätaulut voi kääntää ala-asentoon, jolloin peli mahtuu todella matalaankin tilaan.

Tämä laite on mahdollista vuokrata myös pitkäaikaisella vuokrasopimuksella, jolloin voimme säätää sen toimimaan ilmaispelin sijaan myös joko kolikolla tai poletilla.


Katso myös nämä