Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Virtual Reality -simulaattori

550
ei sis. ALV

  • 78 eri peliä!
  • uskomaton elämys
  • messuille/tapahtumiin

Paino 160 kg
Koko (L × S × K) 1.14 × 0.75 × 2.52 m
Koko m²0.9
Sähkön tarve230V / 5A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Vuokraa VR-peli tilaisuutesi vetonaulaksi! Tässä ällistyttävän todentuntuisessa VR-simulaattorissa on huikea määrä erilaisia pelejä moneen makuun. Pelaajalle laitetaan VR-lasit päähän ja ohjaimet molempiin käsiin. VR-laseissa on myös kuulokkeet. Näkö-, kuulo- ja tuntoaisteja yhtä aikaa aktivoimalla saadaan aikaan uskomattoman todentuntuinen elämys. Ympärillä olevat ihmiset voivat seurata pelin etenemistä laitteen isolta näytöltä.

VR-simulaattori itsessään vaatii vain n. 1,15m x 0,75m lattiapinta-alaa, mutta laitteen eteen on syytä varata vähintään 2,5m x 2,5m kokoinen alue pelaajia varten. Huomioithan, että laite vaatii yhden henkilön opastamaan käytössä. Tarvittaessa saat laitehoitajan myös meiltä, kysy tarjous.

Pelejä löytyy todella monista erilaisista teemoista, esimerkkeinä laskettelupelit, zombie-räiskintäpelit, tarkkuusammuntapelit, lasten pelit, opetukselliset pelit, jne. Pelien joukosta löytyy todellisia helmiä, kuten Star Wars -valomiekkailu ja monille mobiililaitteilta tuttu Fruit Ninja kolmiulotteisena versiona. Osa peleistä on pelien sijaan enemmänkin elokuvamaisia elämyksiä, joissa pääset tutustumaan interaktiivisesti esimerkiksi avaruuteen tai merenalaiseen maailmaan. Jos tapahtumallasi on jokin teema, niin kerro se tarjouspyynnön yhteydessä, jotta voimme tarkistaa löytyykö kyseiseen teemaan liittyviä pelejä valikoimista.

Virtual Reality -simulaattori jättää kaikki muut viihdepelit varjoonsa todentuntuisella pelikokemuksellaan. Tämä on pelaamisen tulevaisuus, joka on koettava itse!


Katso myös nämä