Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Trussit

0
Kysy tarjousta!

  • 4-pistetrussit
  • useita eri kokoja
  • messuille/tapahtumiin


Vuokraa trussit ja trussirakenteet meiltä messuille ja tapahtumiin. Trussit ovat kevyitä mutta erittäin tukevia ristikkopalkkeja, joita käytetään esimerkiksi teatteri- ja esiintymistekniikassa. Trussit on valmistettu hitsaamalla alumiiniputkia yhteen erittäin kestäviksi ristikkopalkeiksi. Pääasiassa vuokraamamme trussit ovat kuvien mukaisia 4-pistetrusseja, joiden profiilin mitat ovat n. 29cm x 29cm. Käytämme ainoastaan eurooppalaisia CE/TÜV-hyväksyttyjä trusseja.

Trusseja on saatavilla eripituisina palkkeina ja esimerkiksi erilaisina kulmapaloina. Näistä trussiosista pystyy rakentamaan nopeasti ja vaivattomasti lukemattoman määrän erilaisia rakenteita, joilla rajaat näppärästi esimerkiksi messuständin, esiintymisalueen tai vastaavan kokonaisuuden. Trusseihin ripustetaan useimmiten esimerkiksi valaisimia ja kaiuttimia, sekä niiden virta- & ohjauskaapeleita. Kauttamme saat halutessasi vuokrattua myös trusseihin kiinnitettävät valot sekä äänitekniikkaa, joilla kruunaat kokonaisuuden.

Kerro meille messuständisi mitat, niin voimme suunnitella juuri sinulle sopivan trussikokonaisuuden. Meiltä saat halutessasi myös kuljetus- ja asennuspalvelun.


Katso myös nämä