Coinline

Coinlinen toiminta jakautuu kolmeen pääalueeseen:
 
1. Huvipuistolaitteisiin
2. Viihdelaitteiden vuokraukseen
3. Lasten sisäleikkipaikkoihin
 
Yrityksessämme on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus viihdealalta. Aluksi Coinline Oy oli rahalla toimivien automaattien valmistaja, mutta jo 1980-luvun lopulta lähtien tuotevalikoimamme on kasvanut kattamaan myös huvipuistolaitteet ja lasten sisäleikkipaikat.
 
Coinline Oy on ollut jäsen kansainvälisessä IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) vuodesta 1991 lähtien. IAAPA toimii sekä huvipuistojen, että laitetoimittajien etujen ajajana ja järjestää alan messuja sekä julkaisee lehtiä ja kirjoja. Olemme mukana vuosittain alan suurimmilla messuilla USA:ssa eurooppalaisten päämiestemme osastolla ja pysymme ajan tasalla viihdealan kehityssuunnista. Coinline Oy osallistuu vuosittain myös alan eurooppalaisiin messuihin, joko omalla osastolla tai yhteistyössä muiden yritysten kanssa.
 
Coinline  Oy:n tavoitteena on kehittyä kaikilla kolmella päätoimialallaan Pohjoismaissa ja Baltian maissa merkittäväksi alan toimijaksi. Kehitämme omaa laitekantaamme ja alan osaamista sekä haemme sopivia yhteistyökumppaneita niin, että pystymme toimittamaan kokonaisprojekteja suunnittelusta toteutukseen ja erillisten viihdeprojektien pitkäaikaiseen hoitoon asti.