Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Toy Box palkintopeli

390
ei sis. ALV

  • kraanapeli
  • kustomoitavissa
  • esim. messuille

Paino 100 kg
Koko (L × S × K) 0.76 × 0.96 × 1.97 m
Koko m²0.7
Sähkön tarve230V / <1A
Suositeltava kuljetusmuotoKuorma-auto

Toy Box palkintopeli on viihdyttävä, vapaapelillä toimiva kraana-/kourapeli. Pelin ideana on ohjata laitteen sisällä olevaa ”pihtiä” tavoiteltavan palkinnon kohdalle ja painaa nappia, jolloin pihti laskeutuu alas ja puristuu kiinni sekä siirtyy takaisin alkuasentoon voittokaukalon yläpuolelle. Monikäyttöinen laite – käytä messuosastolla messulahjojen jakamiseen, erilaisiin kilpailuihin tai täytä pikkujouluaikaan vaikka pienillä pulloilla. Saatavilla on myös vastaava, mutta pienempi kourapeli.

Tarvittavat palkinnot eivät kuulu toimitukseen, mutta niitä on saatavilla kauttamme. Pyydä tarjous palkinnoista erikseen.
Mukaan tulee tarvittaessa erivärisiä pallomeren palloja, joita voi käyttää palkintojen jakamiseen esimerkiksi niin että sinisellä pallolla saa ison palkinnon, keltaisella keskikokoisen palkinnon ja punaisella pienen palkinnon. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin kun jaettavat palkinnot ovat liian isoja/painavia nostettavaksi palkintopelin kouralla.

Toy Box palkintopeli on myös täysin kustomoitavissa teippauksin. Ohessa on esimerkkikuvat laitteesta teipattuna vihreäksi ja oranssiksi. Kysy lisää tarjouspyynnön yhteydessä!


Katso myös nämä