Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

4-paikkainen benji-trampoliini

0
Kysy tarjousta!

  • 15-90 kg painoisille
  • Suuri kapasiteetti!
  • Näyttävä!

Koko (L × S × K) 8 × 8 × 6.5 m
Koko m²64.0
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Vuokraa 4-paikkainen benji-trampoliini, joka on upea kokonaisuus mihin tahansa tapahtumaan. Benji-trampoliini sopii mainiosti esimerkiksi huvipuiston, kauppakeskuksen, leirintäalueen, uimarannan tai ulkoilupuiston vetonaulaksi niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Benji-trampoliinin kapasiteetti on suuri, sillä tunnissa ehtii yli 20 hyppijää nauttimaan isoista ilmoista n. 10 minuuttia. Vuokraamme benji-trampoliinia avaimet käteen periaatteella, asennettuna asiakkaan haluamaan kohteeseen. Benji-trampoliini vaatii oman valvojan, jonka koulutamme paikan päällä. Saat tarvittaessa myös trampoliinivalvojan kauttamme. Kysy tarjousta.

Benji-trampoliinissa voivat pomppia kaikenikäiset 15-90 kg painoiset henkilöt. Mukana tulee XS-, S-, M- ja L -kokoisia valjaita. Valjaisiin kiinnitettävien kumiköysien avulla trampoliinissa voi pomppia turvallisesti, mutta huomattavasti tavanomaista trampoliinia korkeammalle. Myös näyttävien volttien teko on mahdollista, vaikka niitä ei uskaltaisi tavallisella trampoliinilla tehdä.

Kannattaa huomioida, että Benji-trampoliinin asennus- ja purkuaika on muutamia tunteja. Lyhytkestoisempiin ja pienempiin tapahtumiin vuokraamme pienempää, yksipaikkaista benji-trampoliinia.

Kysy tarjous benji-trampoliinista haluamallesi vuokra-ajalle!

Vinkki: Kauttamme on mahdollista tilata edullisesti myös trampoliineja ympäröivät mainosmateriaalit omilla logoilla/kuvioinneilla.


Katso myös nämä