Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Interaktiivinen reaktiojuoksupeli

290
ei sis. ALV

  • interaktiivinen
  • liikunnallinen
  • reaktiopeli

Sähkön tarveToimii ladattavilla akuilla
Suositeltava kuljetusmuotoHenkilöauto

Reaktiojuoksupeli on huippuhauska liikunnallinen kokonaisuus, jolla teet esimerkiksi junioritreenien alkuverryttelystä tai fysiikkaosiosta päivän hauskimman osuuden. Tämän pelipaketin voit kuljettaa henkilöautolla mihin tahansa ja sen saa vaivattomasti pelikuntoon muutamissa minuuteissa. Pelivariaatioita on useita. Perinteisessä reaktiopelissä kerätään pisteitä painamalla sattumanvaraisesti syttyviä valoja. Lisäksi pelimuotoina mm. kotipesäottelu ja valon ryöstö. Pelipaketin mukana saat ohjeet eri pelimuotoihin.

Voit esimerkiksi päivittää perinteisen viivajuoksun uudelle, sata kertaa hauskemmalle tasolle seuraavasti:
Jaa peliporukka jonoiksi kahteen joukkueseen ja aseta kotipesätolppa kummankin jonon eteen. Loput reaktiotolpat levitetään esimerkiksi eri puolille liikuntasalia. Kummankin jonon etummainen painaa ensin kotipesäpainiketta, jonka jälkeen yksi pelialueella olevista reaktiotolpista syttyy oman joukkueen värisenä (punainen/vihreä). Pelaaja käy painamassa syttynyttä tolppapainiketta ja juoksee takaisin painamaan kotipesäpainiketta, jolloin jonon seuraava voi lähteä painamaan seuraavaksi sattumanvaraisesti syttyvää painiketta. Tätä jatketaan määrätyn ajan, jonka jälkeen voittajajoukkue on se joka on ehtinyt keräämään enemmän pisteitä.

Tämä pelipaketti on täydellinen valinta urheiluseurojen harjoitusten monipuolistamiseen ja esimerkiksi koulujen liikuntatunneille oppilaiden aktivoimiseen reaktio- sekä koordinaatiokykyä kehittävällä, mutta hauskalla tavalla.

Yksittäisen reaktiotolpan koko: halk. 28 cm, kork. 33 cm
Koko pakattuna
Tolpat halk. 28 cm, kork. 49 cm
Keskusyksikkö 70 cm x 43 cm x 2 1cm