Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Formula 1 -paketti

440
ei sis. ALV

  • F1-faneille
  • esim. tyky-päiville

Sähkön tarve230V / 7.3A
Suositeltava kuljetusmuotoPakettiauto/peräkärry

Vuokraa Formula 1 -paketti ja järjestä hullunkurinen F1-osakilpailu! Pakettiin sisältyy upea F1-varikkoaiheinen seikkailupomppulinna sekä Formula-renkaanvaihtopeli.

Formula 1 -paketilla saat järjestettyä hauskan kisan esimerkiksi seuraavasti: Jokainen kisaaja kulkee ensin F1-pomppulinnan läpi, vaihtaa sen jälkeen Formula-auton renkaan ja menee tämän jälkeen vielä kerran pomppulinnan läpi. Voittaja on se joka suorittaa annetut tehtävät nopeiten.

Neljä henkilöä voi kisata samanaikaisesti tai voit kisata tiimeinä viestityyliin. Tällöin jokaisella tiimillä on oma rengas, jonka kukin tiimin jäsen vaihtaa vuorotellen. Vuokraa Formula 1 -paketti ja hauskuus on taattu tiimiläisten kompuroidessa kukin vuorollaan pomppulinnan esteiden sekä liukumäen läpi!

Vinkki: Halutessasi voit upgreidata tämän paketin vielä toisella Formula-renkaanvaihtopelillä tai esimerkiksi Puhallettavalla autoradalla ja polkuautoilla. Tällöin kukin kisaaja ajaa ensin radan ympäri polkuautolla, tulee sen jälkeen ”varikolle”, eli juoksee F1-pomppulinnan läpi, vaihtaa Formula-auton renkaan ja tämän jälkeen polkee vielä kerran radan ympäri polkuautolla maaliin.


Katso myös nämä