Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Tulostaulu peleihin

95
ei sis. ALV

  • esim. messuille
  • magneettikiinnitys
  • Top Gearista tuttu

Paino 8.1 kg
Koko (L × S × K) 0.25 × 0.31 × 1.93 m
Koko m²0.1
Suositeltava kuljetusmuotoHenkilöauto

Vuokraa tulostaulu peleihin niin et tarvitse ylimääräisiä lippulappuja ja kaikki läsnäolijat pysyvät kartalla kuka on kulloinkin voitolla oleva pelaaja. Tämä on loistava lisätuote esimerkiksi messuilla, kun halutaan palkita päivän paras pelaaja vaikkapa Speden Speleistä tutussa Nopeustestissä. Tulostaulu sopii yhtä hyvin myös parhaiden suoritusaikojen ylös merkitsemiseen esimerkiksi Rodeohärän tai Renkaanvaihtopelin kanssa.

Tulostaulu peleihin toimii samaan tapaan kuin Top Gear TV-ohjelmasta tuttu tulostaulu, johon ”The Stig”:in ajamat kierrosajat merkitään.
Tulokset kirjoitetaan valkoisiin magneettiliuskoihin ja kiinnitetään metalliseen tulostaulupylvääseen. Kun tulostaulu on täynnä ja joku tekee listalle yltävän tuloksen, magneettiliuskoja siirretään niin että uusi tulos mahtuu oikeaan kohtaan. Tulostaulupylvään mukana tulee valkotaulutussi ja 15 magneettiliuskaa, joihin tulokset merkitään.

Tulostaulupylväs on oletusarvoisesti musta, mutta pyydä erillinen tarjous mikäli haluat tilata sen brändättynä yrityksesi ilmeen mukaiseksi.


Katso myös nämä