Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Reaktioseinä – Speed of Light

540
ei sis. ALV

  • nopeuspeli
  • 1-2 pelaajalle
  • hittituote!

Paino 240 kg
Koko (L × S × K) 2.31 × 1.64 × 2.37 m
Koko m²3.8
Sähkön tarve230V / 2A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Vuokraa reaktioseinä tapahtumaasi ja selvitä kenellä on porukan nopeimmat refleksit! Reaktioseinä – Speed of Light on hyvä valinta kun haluat extranäyttävyyttä tapahtumaasi ja tavallinen Speden nopeustestipeli ei enää riitä. Valot syttyvät yksi kerrallaan seinämän eri painikkeisiin, joita yritetään painella sitä mukaa kun ne syttyvät pisteiden saamiseksi – samaan aikaan välttäen virhepainalluksia.

Kaksi pelaajaa voi kilpailla samanaikaisesti toisiaan vastaan tässä nopeita refleksejä vaativassa pelissä. Tällöin seinä jakautuu puoliksi pelaajien kesken ja kummankin pelaajan saamat pisteet jäävät näytöille näkymiin. Peliä voi pelata myös yksinpelinä, jolloin kaikki seinän painikkeet ovat yhden pelaajan käytössä ja peli ilmoittaa kuluneen ajan sekä pelaajan saamat pisteet. Yksittäisen pelin kesto on puolesta minuutista vajaaseen minuuttiin. Älä anna lyhyen peliajan hämätä, sillä tässä pelissä tulee lämmin!

Kysy myös kustomointimahdollisuutta: peliin on tilattavissa tarrasarja johon saat vaikkapa yrityksesi logon. Tämä on hyvä vaihtoehto mikäli olet menossa esimerkiksi messuille ja haluat reaktioseinän aktivointituotteeksi osastollesi. Kuljetusta varten peli puretaan osiin, jolloin laite saadaan mahtumaan sisään 80cm leveistä ja 2m korkeista ovista.

Vinkki: Meiltä on saatavilla myös tämän pelin pikkuveli: Reaktioseinä – Little Speedy. Kyseessä on toiminnaltaan vastaava, mutta pienempi tuote joka sopii parhaiten ala-asteikäisille ja sitä nuoremmille pelaajille.


Katso myös nämä