Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Narunveto – Tivoliversio

490
ei sis. ALV

  • tivoleista tuttu
  • esim. toritapahtumiin

Paino 200 kg
Koko (L × S × K) 2.3 × 1.9 × 2.6 m
Koko m²4.4
Mitat pakattuna2,3m x 0,7m x 2m.
Suositeltava kuljetusmuotoKuorma-auto

Vuokraa tivoleista tuttu Narunveto tapahtumaasi. Tämä koristeellinen narunvetopeli on jokaisen lastenjuhlan ja tapahtuman keskipiste. Huvipuistojen kiinteisiin malleihin verrattuna Narunveto – Tivoliversio on helposti kokoonpantavissa kuljetusta varten ja mahtuu hyvin useimpiin tiloihin, sekä sisään että ulos.

Naruja on yhteensä 57 kpl ja ne on jaettu kahteen erilliseen nippuun. Tämä mahdollistaa sen että kiireisimpänä aikana narunvetoa voi pyörittää vaikka kaksi laitehoitajaa samanaikaisesti.

Kunkin narun toisessa päässä on klipsi, johon voi suoraan kiinnittää pienen/kevyen palkinnon. Vaihtoehtoisesti klipsiin voi kiinnittää kortin, jonka väri tai arvo määrittelee jaettavan palkinnon.

Laita yhteen tai kahteen naruun pääpalkinto, muutamaan naruun keskikokoinen palkinto ja loppuihin pikkupalkintoja. Klipseihin on kiinnitetty valmiiksi perinteiseen tyyliin pelikortteja, joiden arvoon perustuen palkinnot on helppo jakaa. Jaa palkinnot esimerkiksi seuraavalla tavalla:

  • Iso palkinto ässällä
  • Keskikokoinen palkinto kuvakortilla
  • Lohdutuspalkinto muilla korteilla

Isompien voittojen saamisen todennäköisyyttä on helppo säätää riippuen siitä kuinka moneen naruun isommat pelikortit/palkinnot laittaa.

Voit jakaa esimerkiksi messulahjoja tai muita omia palkintoja, tai voit tilata narunvetopalkinnot meidän kauttamme. Kysy saatavuus ja pyydä tarjous.

Narunvetokojussa on kätevä hylly palkintojen säilyttämistä varten.

Tutustu myös muihin nostalgisiin tivolipelikojuihimme:


Katso myös nämä