Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Puhallettava ankkaonginta

160
ei sis. ALV

  • puhallettava allas
  • 19 kumiankkaa
  • magneettionget

Paino 20 kg
Koko (L × S × K) 2.2 × 1.4 × 0.31 m
Koko m²3.1
Sähkön tarve230V / 3A (vain täyttöä varten).
Suositeltava kuljetusmuotoHenkilöauto

Vuokraa ankkaonginta – tivoleista tuttu hauska onnenpeli! Ongessa on koukun tilalla magneetti, joka tarttuu kumiankan päässä olevaan metalliin. Ankkojen pohjissa on numerot joiden perusteella voit jakaa haluamasi palkinnot onkijoille. Mukana tulee puhallin, jonka avulla puhallettavan altaan täyttö kestää vain noin minuutin!

Puhallettava ankkaonginta vie erittäin vähän tilaa kuljetuksessa mutta on kuitenkin näyttävä laite täytettynä. Ei vaadi jatkuvaa puhallusta, vaan allas puhalletaan kertaalleen täyteen ilmaa ennen veden ja ankkojen laittoa altaaseen. Myös ilman tyhjennys onnistuu vaivattomasti pumpulla parissa minuutissa. Tyhjennysletku ruuvataan irti ja kiinnitetään puhaltimen toiseen päähän, jolloin puhallinta voi käyttää imemään ilmat pois altaasta.

Paketissa tulee mukana 19 ankkaa ja 3 magneettionkea. Ankkojen pohjat on meidän toimestamme numeroitu yhdestä kolmeen seuraavasti:

  • ykkösankkoja 4 kpl (iso palkinto; n. 21% todennäköisyys)
  • kakkosankkoja 6kpl (keskikokoinen palkinto; n. 32% todennäköisyys)
  • kolmosankkoja 9 kpl (pieni palkinto; n. 47% todennäköisyys)

Jos haluat muuttaa voittotodennäköisyyksiä, voit jättää osan ankoista pois. Halutessasi voit laittaa ankkojen pohjaan myös omat numero-/väritarrat.


Katso myös nämä