Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Sininen pallomeri

490
ei sis. ALV

  • 2,74 x 2,5 m
  • Kustomoitavissa
  • Myös aikuisille

Koko (L × S × K) 2.74 × 2.5 × 0.68 m
Koko m²6.9
Suositeltava kuljetusmuotoPakettiauto/peräkärry

Vuokraa pallomeri tapahtumaasi! Sininen pallomeri on hyvän kokoinen, todella tukeva ja näyttävä 10 000 pallon pallomeri, joka sopii niin lapsille kuin aikuisille. Pohjalla on 2 cm paksuinen solumuovipehmuste ja reunat on pehmustettu. Reunan korkeus on 68 cm.

Tämän pallomeren saa helposti kustomoitua halutun näköiseksi, sillä pallomeren jokaisella reunalla on 2 kpl valmiita velcro-mainospaikkoja (109 x 42 cm). Pyydä siis halutessasi tarjous myös kustomoinneista.

Pallomeren pallot (n. 10000kpl) sisältyvät vuokrahintaan.

Pallomeressä voi järjestää erilaisia kisoja. Suosittu kilpailumuoto on värillisten pallojen etsiminen valkoisten pallojen joukosta. Valkoisten pallojen joukkoon piilotetaan muutamia eri värisiä palloja, joiden perusteella löytäjä saa sovitun palkinnon (palkinnot eivät sisälly toimitukseen). Ilmoitathan tarjouspyynnön yhteydessä mikäli aiot järjestää tällaisen kilpailun, niin varaamme mukaan riittävän määrän eri värisiä palloja etsittäväksi.

Pallomeremme oli mukana myös Roni Backin järjestämän Tubewarrior-turnauksen loppukilpailussa (kohdasta 20:37 eteenpäin):


Katso myös nämä