Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Atari Pong – 3D-pöytätennis

330
ei sis. ALV

  • 3D-pelipinta!
  • päivitetty klassikko
  • 1-2 pelaajalle

Paino 80 kg
Koko (L × S × K) 0.75 × 1.23 × 0.49 m
Koko m²0.9
Sähkön tarve230V / 1A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Atari Pong – 3D-pöytätennis tuo uuden ulottuvuuden legendaariseen Pong-klassikkopeliin. Olet ehkä joskus pelannut Pong-peliä tai sen variaatioita tietokoneella, pelikonsolilla tai aikoinaan pelihallissa. Valikoimiimme on saapunut hämmästyttävä 1-2:n pelaajan pöytäversio tästä klassikkopelistä. Pelin juju on siinä, että pelivälineet ovat aitoja kolmiulotteisia kappaleita jotka liikkuvat oikeasti pöytätason pinnalla. Pöytäpinta ei siis ole näyttö. Pöydän sisällä on magneetteja, jotka liikuttelevat mailoja ja pelivälinettä saaden ne lähes maagisesti liikkumaan alkuperäisen Pong-pelin tapaan.

Tämä on mahtava peli tapahtumaan jossa halutaan kisailla kaveria vastaan! Peliä voi pelata myös yksin, jolloin tietokone liikutelee vastapuolen mailaa. Pöytä on myös tyylikäs sisustuselementti, sillä siinä on upeat valotehosteet ja ääniefektit. Peliä pelataan viiteen pisteeseen ja kulloinenkin pistetilanne näkyy pelikentän pistenäytössä.

Pelipöytä on 123cm pitkä, mutta pelaajia ja mukana tulevia Atari-penkkejä varten on syytä varata lisäksi noin metrin verran tilaa.


Katso myös nämä